Posts

Showing posts from January, 2020

Penulis novel seram kegemaran abad ini : A.Darwisy

Image
Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua. Setelah lama aku menyepi, akhirnya aku kembali! Ecehh haha dramatik betul. XD Apa khabar semua? Semua sihat? Aku rasa gembira sangat bila aku tengok reading list. Alhamdulillah, masih lagi ada kawan-kawan blogger  yang aktif update  blog. Kebanyakkan yang aku kenal dan rapat dulu blog mereka dah krik2. Termasuklah yang sedang menaip ni *eh tibe* hahaha. Er... Tapi betul lah kan? sobbs Waduhh lama betul aku tak update blog. Asyik update waktu cuti sem je. Huhu. Takpalah, janji berupdate iye dok? Haa.. kali ni aku nak bercerita dengan korang mengenai penulis seram kegemaran aku. Tajuk blog kali ni memang aku sendiri yang pilih sebab  penulis novel seram ni sangat deserve dengan title ni.  Penulis ni memang dari dulu aku minat karya dia. Karya dia semua tip top. Penulisnya ialah... drum roll please... A.DARWISY  ! Jeng3. Haaa ada siapa-siapa kenal penulis ni tak? Kalau tak kenal, mohon lah ush