Posts

Showing posts from December, 2020

REVIEW PENTALOGI HIKAYAT SATRIA SATRIA SEJATI KARYA HILAL ASYRAF ( NO SPOILER!)

Image
Assalammualaikum semua! Setelah lama aku menyepikan diri, habis bersawang blog ni tak dikemaskini. Eh terpantun pulak XD. Al kisah sepatutnya ada entri blog yang akan aku publish lepas entri sebelum ni. > SINI < Tapi tak sempat nak publish. Kalau sempat pun malas nak edit *ehekk XP* Oh ya. Ada lagi ke yang nak baca entri blog aku ni hahaha. Aku pun sekarang dah jarang sangat nak blogwalking ke blog para blogger yang lain. Huhu. Apa khabar kepada yang sedang membaca ni? Aku harap korang semua baik-baik sahaja. Kepada yang tengah stress, penat, tak cukup rehat, pastikan korang dapat rehat yang cukup okeyy? (= Anyway aku kembali dengan entri baru iaitu untuk mengulas / review Hikayat Satria-Satria Sejati karya Hilal Asyraf. Sebelum ni aku pernah ulas karya TRILOGI TAKDIR beliau. Kepada yang ter-miss tu bolehlah baca di > SINI <; . Nah aku belanja gambar merchandise untuk pra-tempah buku HIKAYAT SATRIA-SATRIA SEJATI 4 & 5 haritu eheeeeee~~ Harga setiap satu buku ni RM30 tap