Posts

Showing posts from August, 2021

Yay, dah pre-order Nirnama! (Novel jawi fiksyen klasik Islamik!)

Image
*Ya aku dah order awal haritu tapi  aku still nak share harini XP* Assalammualaikum semua, apa khabar? Aku harap semua baik-baik selalu insya-Allah. Lawak betul aku ni. Dalam setahun berapa entry je post dekat blog haha. Anyway amacam, lawa tak wajah baru HBJ? Aku baru je edit tauu hehe. Anyway sebelum aku teruskan entry kalini, aku nak share yang alhamdulillah, aku ada rezeki sambung degree untuk IM244 - Bachelor of Information Science (Hons) - Library Management. Alhamdulillah, memang rasa bersyukur sangat dapat sambung. Ni pun aku dah berapa hari habis final paper so kiranya sekarang dah bebaslah untuk semester ni haha. Insya-Allah aku akan sambung buat entry pengalaman aku setiap semester untuk degree IM244 ni. (Macam aku buat untuk diploma aku > SINI <) Okeyy, jom kita sambung dengan entry kali ni iaitu PRE-ORDER NOVEL NIRNAMA oleh Hilal Asyraf! Ha, siapa yang ada baca entry aku sebelum-sebelum ni memang tahu aku antara peminat karya Hilal Asyraf. Majoriti karya fiksyen HA