Selamat datang!
Hadiah Bintang Jatuh, blog yang diwujudkan oleh seorang gadis manis (ecehhh manis lah sangat hahaha) yang mempunyai hobi mengarang serta seorang alumni library student. Insya-Allah, saya akan menceritakan pengalaman, tips, nasihat, giveaway entry dan lain-lain. So, enjoy your visit here! Jangan lupa tinggalkan jejak dalam CBOX. Nanti bolehlah saya blogwalking semula (;
NAK TAHU LEBIH LANJUT?
Klik sini
  • 1
    BELAJAR
    Pengalaman belajar diploma & degree saya dalam bidang pengurusan perpustakaan ♡
    Klik sini
  • 2
    ULASAN
    Antara review buku yang saya dah baca ♡
    Klik sini
  • 3
    PERKONGSIAN
    Pengalaman saya pergi ke tempat-tempat menarik seperti ke pesta buku ♡
    Klik sini
Tunjukkan catatan dari 2015

HBJ Kini berwajah baharu!

Assalammualaikum semua! Alhamdulillah, HBJ kini sudah berwajah baharu! Haaa amacam? cantik tak? hehe Ni semua disebabkan oleh Cerita HOME (2015) Aishhh -_____- tahu-tahulah yg Nisha ni hantu "cartoon" pantang je tgk cerita cartoon yang best. memang confirm terus minat! Okay, back to the st…