Facebook

ONLINE BEAUTY SHOP : MRS SHAWN CLARA

Nisha | 04:34:00 | 1Comments |


Assalammualaikum semua! Fuh! Dah lama jugak Nisha tak update! Habis berhabuk semua tempat huhu. Terima kasih kepada yang sudi blogwalking dekat blog HBJ ni. Adeh, rasa sedih pula bila teringatkan time dulu-dulu boleh online 24/7 . Dapat join setiap contest & Segmen. Blogwalking semua peserta. pergh! Rindu gila! /nyanyi lagu TT lol/

Okay! Dah, Nisha dah taknak membebel lagi. Bukan apa, bila membebel, Nisha bebel benda yang mengarut-ngarut! huhu . Okeylah, Hari ni Nisha nak tolong promote satu online Beauty Shop yang dikendalikan oleh rakan Nisha sendiri so Nisha pasti yang online Beauty Shop ni boleh dipercayai ^_-



Antara produk-produk yang dijual oleh rakan Nisha ni,



  • Make up
  • Tati skincare
  • Symabeauty skincare
  • Contact lens
  • Coffee scrub
  • Loss weight supplement.

Okeylah. Tanpa membuang masa, Jom Nisha beritahu sikit apa product2 yang dia jual setakat ni. Korang Jangan risau. Dia akan sentiasa memperbanyakkan lagi product2 pada masa akan datang. ((:



Tu diaaaa contact lens dia! macam2 warna ada! Yang part paling best ialah cer korang tengok model dia siapa,




Ahah! Kenal tak siapa dia? Eh? Tak kenal? nampak bebenor menipu :P Dia salah seorang model muslimah yang popular di Malaysia tauuu. Yup, Asyallieeee!! Kpoppers muslim confirm kenal dia en en haha. of course lah kan, kak Asya ni pun minat kpop macam kita semua hohoho



So apa tunggu lagi? Nak beli tak? Nak jadi macam Asyallie tak? Ha, cepat2 pergi ke >SINI< untuk tengok macam mana nak order! *wink wink*

Secondly,

  • KDOLL Beauty skincare

Tu dia bakhangggg bukan setakat contact lens je kawan Nisha jual! Skincare pun jual! Model yang sama pulak tu! Akak comel gebu kita, Asyallie. Waduh. Time taip ni lah tiba-tiba terasa nak order satu! Tapi macam mana daaa... duit elek. huhu yang tengah ada duit tu, nak try produk kecantikan, bolehlah try prodct ni. Boleh cantik tauu hehehe mana tahu lepas pakai ni boleh jadi macam artis kpop. eh, betul lah. baca balik nama dia apa. KDOLL. Doll. patung. mesti flawless kulit muka tu nanti hoho *kkk Nisha... stop merapu huhu*



Thirdly/Lastly,
  • Promosi Tati skincare beauty

Okey, Ni satu lagi produk yang boleh Nisha katakan terbaik. And the good thing is... She's doing a promotion! Dari RM 85 jadi RM 65! Haa mana nak dapat harga camtu? Plus READY Stock & Free postage pula tu! (tak termasuk SS) haa tu tunggu apa lagi? cepat2 order! Palli!!

Baiklah. Itu sahaja kut yang Nisha boleh cerita. Kalau korang nak tahu lebih lanjut, tunggu kawan Nisha tu update produk2 yang akan datang. Details semua ada dekat bawah ni.

( Details )

Terima kasih kerana sudi membaca ^_^
and to my lovely friend, Good luck dalam dunia perniagaan!
xoxo Nisha

Senarai Episod Awak Sangat Nakal

Nisha | 02:45:00 | 1Comments |

List of episodes :


Note : Akan update dari semasa ke semasa (=
(© Layanon9 )

Senarai Episod Cinta Masam Manis

Nisha | 02:33:00 | 0Comments |
Hey guys! so, hari ni Nisha nak share list of episodes of Cinta Masam Manis. Nisha pasti ramai yang kat luar sana ikuti cerita ni. To be honest, cerita ni salah satu cerita yang paling sweet and lawak yang Nisha pernah ikuti. Time follow cerita ni mula-mula dulu, ingatkan cerita ni tak best. Tapi, rupa-rupanya best! Kepada yang baru nak mula tu, Nisha just nak kata, Enjoy the drama! hehehe (=



Freebies : Tumblr photos (4)

Nisha | 03:04:00 | 2Comments |
tiba-tiba mood harini baik so yeah, new pics ^_^

 

 

 


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

Freebies : Tumblr photos (3)

Nisha | 00:24:00 | 4Comments |
Hey guys! Harini Nisha nak bagi freebies lagi! kali ni macam random sikit hehe (:


 


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

GIVEAWAY DAN PENCARIAN BLOGLIST BY JEPUN MARI

Nisha | 00:21:00 | 6Comments |
Klik banner untuk join! ((:

p/s: Nisha dah follow Blog (:

Mula : 18 Ogos 2016
Tamat :23 September 2016

Segmen: Blogwalking By YangBaik

Nisha | 00:16:00 | 5Comments |
Sila klik banner untuk join! (:


  • Kenapa join :


Mula-mula ingat segmen ni macam segmen yang Nisha dah biasa join, rupanya banyak benda yang kena buat yang membuatkan segmen ni nampak menarik. salah satu contohnya ialah kena buat essay XD (nasib baik kat sekolah Nisha suka buat essay kalau tak, harom nak join segmen ni lolXP)


  • Kebaikan Blogwalking :


First of all, dengan blogwalking kita boleh dapat jumpa kawan baru di samping membaca post-post yang menarik. Selain tu boleh promote sekali blog kita. Seterusnya boleh tambah ilmu (time kita bukak blog pasal tips/tutorial). Juga boleh amalkan sifat membaca (dengan baca celoteh blogger lain lagi2 yang suka post pasal kehidupan dorang). Malah boleh membuatkan seseorang tu happy dengan meninggalkan komen dekat post dia. Yelah contohnya macam.. okey, imagine kita tengah duk blogwalking , tiba-tiba nampak satu post dekat blog orang tu, dia tu pulak post gambar tengah sedih atau heartbroken, so time tu jugaklah kita boleh komen bagi dia kata-kata semangat. Dari situlah kita boleh masukkan satu nilai murni iaitu sifat prihatin terhadap blogger lain (: banyak lagi rasanya tapi sampai di sini sahaja kut Nisha nak bagi reason huhu
(143 p/p)
Maaf terlebih XD


  • Harapan :


Harapan saya agar Malaysia akan terus menjadi salah sebuah negara yang maju pada masa akan datang dan sentiasa berada dalam keadaan aman & harmoni (Yang ni Nisha tak berapa nak pasti sangat sebab tak faham soalan so Nisha main taram je jawab huhu)

p/s: Nisha dah follow Blog (:


Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 25 Ogos 2016 (6 petang)

Segmen Ucing Mencari Binatang

Nisha | 23:39:00 | 4Comments |
http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/08/segmen-ucing-mencari-binatang.html
Apakah Binatang yang ada dalam video Ucing Frozen.

"tak ada tangan tapi ada kaki,
ada kaki tapi tak pandai berdiri,
makan minum di mulut itu pasti,
nama binatang cari lah sendiri."

Jawapan ada dalam video Ucing Frozen.Cari dan beri jawapan pada komen di bawah.Syarat Segmen Ucing Mencari Binatang adalah mudah:

1) Follow Blog Ucing dan Google+
2) Buat Tajuk Post "Segmen Ucing Mencari Binatang"
3) Copy Semua Coding yang telah disediakan di Box dan Paste ke dalam Ruangan Html dan Publish.
4) Tinggalkan Url Post Anda dan Jawapan Sekali di Bawah Komen ini.

Tag Rakan Anda
person


p/s: Nisha dah follow Blog & Google+ (:

Tamat : 26 Ogos 2016

GIVEAWAY : 1ST ANNIVERSARY BLOG & MY BIRTHDAY

Nisha | 22:48:00 | 5Comments |
Sila klik banner untuk join!
Syarat pun senang nak ikut ((:
Nisha tag :
person
person
person

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 31 Ogos 2016

Book Giveaway by Abam Kie and Friends

Nisha | 22:45:00 | 8Comments |
Klik banner untuk join!
Syarat pun senang nak ikut ((:





p/s : blogger lain pun Nisha dah follow, so no worries! (:

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016

Freebies : Tumblr photos (2)

Nisha | 06:25:00 | 1Comments |
Another one! (:

 

  

  


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

Freebies : Tumblr photos (1)

Nisha | 06:07:00 | 0Comments |

Assalammualaikum,
okay semua! Malam ni Nisha good mood nak bagi freebies gambar tumblr yang Nisha dah edit. Hopefully korang suka /smile/

 

 

 






using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

HBJ Kini berwajah baru!

Nisha | 06:07:00 | 1Comments |

Hey semua! Yay! HBJ kini berwajah baru! Kalau sebelum ni tema HBJ ialah Fang dari boboiboy! Sekarang Nisha tukar ke ala-ala macam vsco/tumblr style gitu! Plus ada sikit-sikit masukkan theme dari Suicide Squad hehehe korang semua dah tengok belum movie tu? Best tau movie tu! My fav part all the time is Harley Quinn & Joker. Sumpah sweet weh! huhu 

Okey jom tengok perubahan yang Nisha dah lakukan sekejap tadi.


SEBELUM

 SELEPAS

tak banyak pun yang nisha tukar huhu. Harap korang semua suka dengan perubahan ni! ^_^ baiklah, itu sahaja.
I hope you guys are having a great day today!
Sincerely,
Nisha
p/s: thank you for reading this short post! /hugs/

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya

Nisha | 07:37:00 | 7Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^
  • * Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:


Segmen Blogwalking Sampai Penat Atyy Azmi #3

Nisha | 07:31:00 | 6Comments |

klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail

Nisha | 07:26:00 | 2Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Nisha tag : # # #
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.