Posts

Showing posts from October, 2020

BOOK REVIEW : SIHIR ORANG MINYAK BY KHAIRUL NAIM

Image
SIHIR ORANG MINYAK | PLOT TWIST ENDING TAK DIJANGKA! Assalammualaikum semua. Selama sudah lama aku menyepikan diri, akhirnya ada juga entri blog yang terbaru. Dalam beberapa harini aku agak sibuk mempromosikan bisnes. (Almaklumlah.. dah jadi dropship hehehe) Jadi, takda masa sangat nak membaca dalam masa yang lama (nak habiskan cepat-cepat). Akan tetapi… terdapat sebuah novel yang buatkan aku bersemangat untuk membaca. Memang dah lama aku tunggu dari pihak Ninjavan datang menghantar ke rumah. Imagine, aku daripada excited tengok seller (hasanibooks) dah pos, kepada feeling rasa sendu menunggu sebab lama sangat nak sampai. Kalau siapa perasan dekat Lazada ada bagi tempoh masa menghantar. Dan cuba teka hari ke berapa mereka datang menghantar ke rumah aku? Pada tarikh yang terakhir sekali! Dahlah time tu aku takda rumah. Terus aku bersiap sedia nak jawab call dari abang ninja untuk suruh dia campak ja masuk dalam laman rumah tu. Tapi nasib baiklah saiz novel ni muat nak masuk peti surat r