Posts

Showing posts from December, 2014

Holiday Time!

Image
Assalammualaikum semua (: apa khabar ?Semua sihat? Dah makan? Okay firstly, I'm so sorry sebab dah lama tak update blog ni. Banyaklah juga link yang dah "tarikh luput" means, Tak boleh bukak. *It's okay Nisha dah baiki semua tu(:* So, sekarang ni dah cuti. Korang ada rancang nak pergi mana-mana tak nanti? Nisha dah pergi Melaka. Memang serious besttt Naik menara taming sari, Naik boat,  melawat Kota Afamosa dll . yang sedihnya tak dpt naik bas 2 tingkat and Beca. Nisha teringin nak naik satu beca tu, Beca <Captain America> ! Hihihi . harga dia agak mahal. 1 jam RM40 . gila kau nak naik -_- lol Balik dalam pukul 12 tgh mlm . sampai rumah pukul 1 pagi. huhu penat memang penat tapi janji happy hoho. Ada ke yang masih baca entry ni? maybe banyak dah tak online blog macam Nisha . ye laa sibuk holiday. ada yang cuti kat luar negara ~ Kepada sesiapa yang sedang baca entry ni sila comment, "Helloooo" . Nak tahu juga berapa ramai followers yang masih onl