Posts

Showing posts from December, 2014

Let's shopping

Image
Assalammualaikum semua, Today Nisha nak review dua Online Shop for Malaysian. LEFLOWERSHOP & HIJABBYLF Kedua-dua kedai ni di jaga oleh admin yang sama Any questions bleh Whatsapp 0177143306 and WeChat Hijabbylf LEFLOWERSHOP  jual accessories/perfume/beauty products dll HIJABBLYF jual Tudung, Loose Top, Boyfriend Shirt , shoes and many more! semua barang berharga berpatutan and ready stock ! layanan dorang memang best! rasa macam VIP pun ada lol lol cx Tapi serious Nisha kata Online shop ni memang best. You have my word guys! Barang-barang yang ada di Leflowershop Salah satu stuff yang popular mereka jual adalah DIY bracelets! semua gelang dorang cantik-cantik. (Korang boleh customize sendiri) Semua perfume adalah original 100% ! (; kepada sesiapa yang berminat nak beli Charms, korang boleh order di Leflowershop! Banyak pilihan ada :D Teddy bear besar pun adaaa dgn saiz yg berbeza ! Jam tangan comel pula hanya RM30-35 (harga Semenan

Holiday Time!

Image
Assalammualaikum semua (: apa khabar ?Semua sihat? Dah makan? Okay firstly, I'm so sorry sebab dah lama tak update blog ni. Banyaklah juga link yang dah "tarikh luput" means, Tak boleh bukak. *It's okay Nisha dah baiki semua tu(:* So, sekarang ni dah cuti. Korang ada rancang nak pergi mana-mana tak nanti? Nisha dah pergi Melaka. Memang serious besttt Naik menara taming sari, Naik boat,  melawat Kota Afamosa dll . yang sedihnya tak dpt naik bas 2 tingkat and Beca. Nisha teringin nak naik satu beca tu, Beca <Captain America> ! Hihihi . harga dia agak mahal. 1 jam RM40 . gila kau nak naik -_- lol Balik dalam pukul 12 tgh mlm . sampai rumah pukul 1 pagi. huhu penat memang penat tapi janji happy hoho. Ada ke yang masih baca entry ni? maybe banyak dah tak online blog macam Nisha . ye laa sibuk holiday. ada yang cuti kat luar negara ~ Kepada sesiapa yang sedang baca entry ni sila comment, "Helloooo" . Nak tahu juga berapa ramai followers yang masih onl