Friday, 30 August 2013

Thursday, 29 August 2013

Jom kumpul pahala ;)


Assalammualaikum,
Hai-hai! ^^ Korang, Nisha nak minta tolong boleh? :) Ni khas untuk blogger yang tngah boring, Baik hati, ikhlas and ada FB ;) Actually, Nisha ada masuk satu pertandingan dlm FB . :-)   jom tengok! Senang je ;) 

1) Like fanpage ni --> Aneedas Beauty Shop
2) Like gambar ni --> Here 
3) Siap!

Siapa yang dah tolong like, first sekali thank you sangat-sangat :)) Koranglah blogger yang paling comel, hensem, cantik, superb! LOL >.<
Psst! Nisha tak paksa, kalau korang betul2 nk tolong Nisha, tolonglah . Mana tahu kalau-kalau jasa korang tu di balas balik :-) Baik di balas baik, jahat di balas jahat . ;-) 

XoXo N!$H@

Monday, 5 August 2013

Happy Birthday to me!


Assalammualaikum,
Yeay!! Pada hari ni iaitu 5 Ogos adalah hari lahir Nisha. Sobb, cepatnya masa berlalu... :') Nisha nak ucapkan terima kasih kepada Mom and dad .. My teacher.. my friends . kawan-kawan kat blogger ni yg comel2 belaka :)


hahaha. walaupun hadiah tak berapa banyak yang Nisha dapat, Nisha tetap bersyukur kerana hari ni Nisha masih dpt bernafas :)

Wahh .. Seriously happy hari ni :) Lebih happy bila birthday kita ni dalam bulan puasa ^_^ Lagi Superb! LOL >.<  Tengok tu, Taemin pun happy . siap bawak cake lagi hehehe ^_^

hehehe.. nak tawu tak Birthday wish Kite ? Jom tengok!! :3

  • Jadi anak yang Solehah
  • Berjaya di dunia dan di akhirat
  • Pergi ke Mekah
  • Ubah perangai negatif ke positif
  • Go to Korea
  • Kpop konsert!
  • Kpop Album! 
  • Dapat ramai kawan yang baik
hehehe .. tu je kot :3 kalau ada lagi Nisha tambah LOL >.< Lagi sekali,

hahaha.. mcm tak betul pulak XD
So, tugas untuk hari ni ..
hehehe .. okeylaa.. bye-bye! Assalammualaikum, :D
XoXo N!$H@
Psst!
*Adakah di atas ni adalah aku ? -_-*

Saturday, 3 August 2013

Blog HBJ Direview!

Assalammualaikum,

Okey, tadi Nisha sibuk BW (Blog Walking) . Tengah-tengah syok, Tiba-tiba ternampak satu entry. Nisha pun pi la tengok entri tu. Entri mengenai Review Blog (SINI)
Bukak-bukak, Nisha terus scroll ke bawah. And, first yang menarik perhatian Nisha ialah blogger card Nisha . kad tu melekat kat entry tu. Rupa-rupanya blog HBJ di review .. :3
Ngee ~! Alhamdullillah, ada rezeki jugak kali ni LOL >.<'' Jom tengok apa yang tuan punya Giveaway komen pasal blog ni ^_-
*Klik untuk tumbesaran*
Syukur Alhamdullilah.. Takda komen negatif kali ni ^.^ hehehe.. 
Okey, itu ja untuk kali ni. Nanti kalau ada masa Nisha update okey? :) Oh yea, Nisha nak ucapkan ,
Selamat Hari Raya Aidilfitri! Maaf Zahir & Batin! Kepada Semua Kawan-kawan ^U^
p/s : Kalau Nisha ada buat salah, Maafkan yea? :-)
XoXo N!$H@