Posts

Showing posts from July, 2013

Hampeh! Memang susah!

Image
Assalammualaikum semua!! ^_^ Ngee .. dah lama tak update .. huhuhu.. Okay, tadi Form 1 and form 2 ada peperiksaan . Math and sains. Math Math ada 30 soalan . Alhamdullilah dapat jawab. tapi banyak yang ditinggalkan + Hantam . Why? Because : 45 minit je! soalan dari year 3 --> form 5 Hah! Nampak tu.. Ada soalan form 5! Form 4! Form3! Serius! Memang susah! Tapi. alhamdullilah. dapat jawab .. tu pun sikit T^T huhuhu.. Tapi, yang ni just test biasa. yang REAL akan diadakan pada tahun depan. Sains Okey, Sains pulak. Soalan Sains boleh tahan . Alhamdullilah bahagian B semua dpt jawab. walaupun ada soalan yang tak berapa nk fhm. Macam, debunga.. Pembiakan bunga raya la itu laa ini laa. Kelas pertama kelas keduaa. tuas laa .. Seriously memang memeningkan! Aduhaii.. paling menyusahkan, yang kena buat huraian psl bhn2 yg boleh digunakan ahli arkeologi berdasarkan gambar ... rasanya tak belajar lagi topik tu =_= Fuhh!Berpeluh jugak dahi time kt dewan tadi. Bila dipikirka

Review Special Blog!

Image
Assalammualaikum! Okay, seperti yang dijanjikan ... Okay, haritu .. seorang peserta yang baik hati telah pun menjoinkan dirinya untuk Segmen Ramadhan Review. Malangnya segmen tu di batalkan T^T Huhuhu.. Disebabkan batal, Nisha kasi dia present. Reason? because, dia 'nampak' entry SRR X) (Dia sorang je yg join SRR) hehehe.. So, tampa membuang masa, jom kita tengok blog Amira! ^_^ > Here! < Okay, klik 'Here' untuk ke blog Amira ^^ Blog Amira ni simple.. Entry pun menarik.. Loading pun tak lambat :) Kebanyakannya entry kt blog Amira Segmen/Giveaway/Contest . :3 hehehe.. ermm.. Negatif? Takda kott..Bila nak komen pun senang. takda Word Verification tu -,- Pop Up window :) Ngee~! Memang best! Apa lagi, jomlah terjah blog Amira! > Here < p/s: Mira, ni dia header untuk mira. Hope, Mira suka ^^ XoXo N!$H@

HBJ telah dikemaskini

Image
Assalammualaikum, Hai korang ^^ Wuu.. Dah lama tak tulis2 kat dalam blog ni.. Al Maklumlah sibuk dengan berpuasa , eh? Berpuasa pun takda masa ke? *LOL* Okay, Sekarang blog HBJ sudah pun di kemas kini . Header, Banner, cursor, lagu sudah pun ditukar. Oh yea, ada tambah divider ^_^  Okay, teringat pulak ada seorang manusia yang letak nama samarannya sebagai Unknow . Dia ada kata sesuatu kt cbox blog ni :)  Yeke tak nampak? Hurmm.. bila tengok byk kali.. ada betulya jugak . So, Nisha dah pun tukar warna font blog ni. Yupp, warna hitam cair sikit. Thanks ye kpd abg/kakak/adik yg telah memberi komen psl blog ni di cbox tu. Huhuhu.. Berguna jugak komen tu :3 Ermm, anyway, kalau korang nak komen apa2 psl blog ni (tak kesah negatif or positif) Boleh komen kat bawah ni . Yelaa.. Mana tawu Snow kat blog ni terlampau besar sampaikan halang korang nak baca entry ni . xD hehehe.. Okeylah, sampai di sini sahaja. Assalammualaikum ^_^ XoXo N!$H@ 

Hari Sukan di Sekolah!!

Image
Assalammualaikum ^_^ Hai korang~! Fuhh, Dah berhabuk blog ni. --'' Sorry because dah lama tak update. Hari ni baru dapat update. Itu pun lepas kawan tanye, "Nisha ada update cerita terbaru kat blog tak?" Terkesima jugak Bila dia tanye soalan tu. huhuhu.. T^T Okay, back to the story, Time hari khamis yang lalu, Sekolah Nisha ada buat hari sukan. ^_^ Sekolah Nisha ada tiga rumah sukan. First, Dato' Maharajalela (Merah). Second, Dato' Bahaman (Hijau). Third Mat Kilau (Kuning) . Nisha? Nisha rumah Merah =) Ni adalah gambar kenangan yang Nisha amik. Ada sikit yang nisha curi dari akak senior x) Hehehe.. Kak Atun, jangan marah yea :3 2 orang kat atas ni ialah kawan Nisha. From kiri, Zulaikha and Athirah ^_^ Tahniah untuk pemenangPerbarisan =D  Time ni tersnap gambar . Upload jelaa x) Perbarisan rumah kuning ;) Perbarisan rumah hijau :) Perbarisan rumah merah ^_^ Hiasan rumah Dato' Bahaman (Hijau) 3 Jejaka hero . From left, Abg