Posts

Showing posts from February, 2013

Art trade doodle with Bieha

Image
Assalammualaikum, Okay, hari ni nisha nak art trade doodle dgn Nabihah ^_^ Harap Bieha suka :) http://3.bp.blogspot.com/-5cQXo17GLTk/USM-3tcoiQI/AAAAAAAAAZ4/VTJKE6QJcyE/s1600/NabihahDoodle.png -Nisha-

Pemenang Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha

Image
Assalammualaikum . Baiklah, Nisha nak umumkan pemenang bagi   Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha :) Sebelum tu, Nisha nak ucapkan tahniah kepada pemenang. Kepada yang tak menang tu, korang janganlah sedih. insyaallah Nisha buat Segmen lagi :) Tempat pertama, http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html Tempat kedua, http://sweetlyorange2.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html Tempat ketiga, http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html Tahniah diucapkan ! *Tepuk tangan* So kepada pemenang, boleh ambil doodle donut di sini  :)) :- For Anis For Iffah For  Eyla Harap korang suka ^_^

Jom terjah blog Shaufi!

Image
> SINI < Assalammuaalaikum! Hehehe.. :) Apa khabar semua? Sihat? Okay, Hari ni Nisha nak promote blog dua pupu nisha iaitu Muhd Shaufi . Tapi lebih digelar sebagai Opi. *tapi kawan-kawan selalunya ejek dia Kopi* hehehe... Okay.. Opi ni memang baru lagi dalam dunia blog. So, apa salahnya kita support dia dgn follow blog dia ye dak? Insyaallah Opi follow blog korang balik :) Lagipun, Opi ni seorang yang peramah. Lagi satu, dia ni byk mulut *sempat gossip >< * Okay.. Siapa yang nak kenal dengan dia lebih dekat. Boleh add Opi di FB > SINI < hehehe.. So, apa tunggu lagi.. jomlah follow blog Opi :)

Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha sudah TAMAT!

Image
Assalammualaikum, Okay.. Pertama sekali, Nisha nak minta maaf sangat2 sebab hari ni baru dapat update Segmen ni. So, Semua dah tahukan Tarikh segmen ni tutup bila? Yup. iaitu 12/2/2013 . Hah.. sekarang dah berapa? 14/2/2013 .. >< hehehe.. Nisha mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang join Segmen nisha yang tak seberapa ni.. Insyaallah Esok(15/2/2013) Nisha akan mengumumkan siapa pemenang untuk Segmen ini :) List Peserta http://thepelangi15.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://madihahdaisy.blogspot

Tutorial letak search box (blogskin)

Image
1. Dashboard > Template 2. Copy dan paste code ni dekat tempat yang korg nak letak search box tu VERSION 1   <form action="/search" id="searchThis"  method="get" style="display: inline;"> <div style="text-align: center;"> <input id="searchBox" name="q" type="text" />  <input id="searchButton" type="submit" value="Go" /></div> <div style="text-align: center;"> <br /></div> <div style="text-align: center;"> <br /></div> </form> VERSION 2 <form action="/search" id="searchthis"  method="get" style="display: inline;"> <div style="text-align: center;"> <input id="search-box" name="q" size=" 20 "  style="background: # FFE4ED ; border: 1px soli

New header! Yeah!

Image
Assalammualaikum :) Yeay! HBJ blog dah ada header baru >< lol haha XD hehehe.. Baru je lepas buat header tu. Apa macam? Okay tak? :)' Harap korang suka :)

Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha

Image
!TAMAT ! http://3.bp.blogspot.com/-AA5gcNr1wBs/URJLtdp_MLI/AAAAAAAAAS8/erhdYmXqjnA/s1600/SSNDD.gif Assalammualaikum, Okay.. Nisha nak buat satu Segmen iaitu Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha . Jgn risaulah! Doodle donut tu mmg comel ! XD *perasan jap* hehehe.. Nisha akan pilih 3 blogger yg bertuah untuk berikan doodle donut tu :) Doodle donut tu memang da siap.. Cuma Pemenang je blum ada lagi XD .. So, apa tunggu lagi.. Jomlah Join! :) Syarat:- Follow blog ni , Add Saya , Follow twitter *kpd yg xde tak pe :) * Buat satu entry pasal Segmen ni Da siap buat entry, postkan LINK ENTRY korang di kotak komen di bawah. Tempat lain tak akan di layan!  Hah.. Ada 3 syarat je.. Jomlah join ;) hehehe.. Segmen ni tamat pada 12/2/2013 . :-)  P/s: Selamat Bersegmen ! :)

New banner :D

Image
Assalammualaikum :) Fuh~! Baru lepas edit banner .. Yelaa.. Sekali tgk mcm buruk pulak banner blog ni.. So, nk buat pembaharuan sikit ><'' hehehe.. Okay, ni banner blog sebelum ni, http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/bannergif_zpsa7d9189c.gif Ini pula yang sekarang, http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/hbjbanner_zps0c60f6f4.gif Hah, Apa macam? Okat tak? >< hehehe.. Kepada yg nak ex banner, boleh bagi tahu kat saya di kotak komen ENTRY NI :)