Posts

Showing posts from February, 2013

Art trade doodle with Bieha

Image
Assalammualaikum, Okay, hari ni nisha nak art trade doodle dgn Nabihah ^_^ Harap Bieha suka :) http://3.bp.blogspot.com/-5cQXo17GLTk/USM-3tcoiQI/AAAAAAAAAZ4/VTJKE6QJcyE/s1600/NabihahDoodle.png -Nisha-

Jom terjah blog Shaufi!

Image
> SINI < Assalammuaalaikum! Hehehe.. :) Apa khabar semua? Sihat? Okay, Hari ni Nisha nak promote blog dua pupu nisha iaitu Muhd Shaufi . Tapi lebih digelar sebagai Opi. *tapi kawan-kawan selalunya ejek dia Kopi* hehehe... Okay.. Opi ni memang baru lagi dalam dunia blog. So, apa salahnya kita support dia dgn follow blog dia ye dak? Insyaallah Opi follow blog korang balik :) Lagipun, Opi ni seorang yang peramah. Lagi satu, dia ni byk mulut *sempat gossip >< * Okay.. Siapa yang nak kenal dengan dia lebih dekat. Boleh add Opi di FB > SINI < hehehe.. So, apa tunggu lagi.. jomlah follow blog Opi :)

Segmen Saya Nak Doodle Donut By Nisha sudah TAMAT!

Image
Assalammualaikum, Okay.. Pertama sekali, Nisha nak minta maaf sangat2 sebab hari ni baru dapat update Segmen ni. So, Semua dah tahukan Tarikh segmen ni tutup bila? Yup. iaitu 12/2/2013 . Hah.. sekarang dah berapa? 14/2/2013 .. >< hehehe.. Nisha mengucapkan ribuan terima kasih kepada yang join Segmen nisha yang tak seberapa ni.. Insyaallah Esok(15/2/2013) Nisha akan mengumumkan siapa pemenang untuk Segmen ini :) List Peserta http://thepelangi15.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://fkarmilabudakminatkartun.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-nak-doodle-donut-by-nisha.html http://madihahdaisy.blogspot

Tutorial letak search box (blogskin)

Image
1. Dashboard > Template 2. Copy dan paste code ni dekat tempat yang korg nak letak search box tu VERSION 1   <form action="/search" id="searchThis"  method="get" style="display: inline;"> <div style="text-align: center;"> <input id="searchBox" name="q" type="text" />  <input id="searchButton" type="submit" value="Go" /></div> <div style="text-align: center;"> <br /></div> <div style="text-align: center;"> <br /></div> </form> VERSION 2 <form action="/search" id="searchthis"  method="get" style="display: inline;"> <div style="text-align: center;"> <input id="search-box" name="q" size=" 20 "  style="background: # FFE4ED ; border: 1px soli

New header! Yeah!

Image
Assalammualaikum :) Yeay! HBJ blog dah ada header baru >< lol haha XD hehehe.. Baru je lepas buat header tu. Apa macam? Okay tak? :)' Harap korang suka :)

New banner :D

Image
Assalammualaikum :) Fuh~! Baru lepas edit banner .. Yelaa.. Sekali tgk mcm buruk pulak banner blog ni.. So, nk buat pembaharuan sikit ><'' hehehe.. Okay, ni banner blog sebelum ni, http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/bannergif_zpsa7d9189c.gif Ini pula yang sekarang, http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/hbjbanner_zps0c60f6f4.gif Hah, Apa macam? Okat tak? >< hehehe.. Kepada yg nak ex banner, boleh bagi tahu kat saya di kotak komen ENTRY NI :)