Thursday, 31 January 2013

Edit image :D

Assalammualaikum ! :D

Okay, tadi dah buat Homework.. Suma beres! *lol* hehehe.. So, tgh boring ni nisha editlah 2 image Minhyuk. Jom tgk ;)

Original Pic :-


Edited Image :-



Amacam? Okay xD Hehehe.. Btw, Sume pic ni ^^ Nisha Edit kat Photoshop cs4 okay? Hehehe..:)

Monday, 28 January 2013

Done edit! Fuhh~

Assalammualaikum,

Hye guys! Okay, Nisha ada khabar gembira.. Kepada yg newbies, korang boleh tgk tutorial di dalam blog yg ketiga Nisha ni >SINI< ha.. Dlm tu ada pelbagai tutorial yg nisha kumpulkan . Tapi skrg baru ada sikit lah hehehe xD Btw, harap korang suka dgn wajah blog tu xD

Nisha

Friday, 18 January 2013

Dapat cursor Free By Aimi!


Klik pic di atas untuk tgk dgn lebih jelas ^^

Btw, thanks to Aimi Sebab tolong buatkan cursor ni ^_^ Serius cantik ;) Sekali lagi thanks ya Aimi :) Awak memang pandai buat cursor :) Oh ya, Nisha nak promote sikit blog Aimi ni .. hehehe.. Acctually, Aimi ada ambil tempahan edit blog/cursor/banner dll.. klik >SINI< Btw, blog yang dia edit sangat cantik. ^^ Tapi , kalau nak buat tempahan.. Ada syarat-syaratnya .. Jom tgk :)


Hehehe.. Harga tempahan pun. berpatutan ^^ tak mahal dan tak murah :)

Okay.. Itu je kut.. Btw, thanks ya Aimi sebab tolong buatkan cursor tu :) cursor tu sangat cantik ^_^

Thursday, 17 January 2013

New Banner For Blog :3

Assalammualaikum! :) Hehehehe.. Cer scroll ke bawah sambil mata korang pandang ke sidebar belah kanan blog ni. Ada nampak Banner? xD hehehe.. Acctually, baru buat banner tu.. Nak colour banner tu biru cair+ biru pekat. Tapi, takde mase.. Ini pun entry pendek .. Btw, kepada yg suke blog ni, bolehlah letak banner blog ni dalam blog korang ^.^ Sesiapa yg nak Ex-Banner pun boleh. Bagi tau di kotak komen okay? :)

http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/bannergif_zpsa7d9189c.gif
 copy this Url Banner okay?  ^^

Okaylah. itu sahaja.. Bye2 :D

Saturday, 12 January 2013

Hello :3

Assalammualaikum,

Hai! Baiklah entry ni hanya untuk intro okay? :) Blog ni saya khaskan untuk "what ever" . Apa-apa boleh diceritakan dalam ni. Pasal apa-apa sahaja. :) Btw, kalau suka blog ni, bolehlah follow okay? Hehehe..  :) Selamat berkenalan! *salam

Nisha