Posts

Showing posts from January, 2013

Edit image :D

Image
Assalammualaikum ! :D Okay, tadi dah buat Homework.. Suma beres! *lol* hehehe.. So, tgh boring ni nisha editlah 2 image Minhyuk. Jom tgk ;) Original Pic :- Edited Image :- Amacam? Okay xD Hehehe.. Btw, Sume pic ni ^^ Nisha Edit kat Photoshop cs4 okay? Hehehe..:)

Done edit! Fuhh~

Image
Assalammualaikum, Hye guys! Okay, Nisha ada khabar gembira.. Kepada yg newbies, korang boleh tgk tutorial di dalam blog yg ketiga Nisha ni > SINI < ha.. Dlm tu ada pelbagai tutorial yg nisha kumpulkan . Tapi skrg baru ada sikit lah hehehe xD Btw, harap korang suka dgn wajah blog tu xD Nisha

Dapat cursor Free By Aimi!

Image
Klik pic di atas untuk tgk dgn lebih jelas ^^ Btw, thanks to Aimi Sebab tolong buatkan cursor ni ^_^ Serius cantik ;) Sekali lagi thanks ya  Aimi  :) Awak memang pandai buat cursor :) Oh ya, Nisha nak promote sikit blog Aimi ni .. hehehe.. Acctually, Aimi ada ambil tempahan edit blog/cursor/banner dll.. klik > SINI < Btw, blog yang dia edit sangat cantik. ^^ Tapi , kalau nak buat tempahan.. Ada syarat-syaratnya .. Jom tgk :) Hehehe.. Harga tempahan pun. berpatutan ^^ tak mahal dan tak murah :) Okay.. Itu je kut.. Btw, thanks ya  Aimi  sebab tolong buatkan cursor tu :) cursor tu sangat cantik ^_^

New Banner For Blog :3

Image
Assalammualaikum! :) Hehehehe.. Cer scroll ke bawah sambil mata korang pandang ke sidebar belah kanan blog ni. Ada nampak Banner? xD hehehe.. Acctually, baru buat banner tu.. Nak colour banner tu biru cair+ biru pekat. Tapi, takde mase.. Ini pun entry pendek .. Btw, kepada yg suke blog ni, bolehlah letak banner blog ni dalam blog korang ^.^ Sesiapa yg nak Ex-Banner pun boleh. Bagi tau di kotak komen okay? :) http://i1283.photobucket.com/albums/a557/nisha6c/bannergif_zpsa7d9189c.gif  copy this Url Banner okay?  ^^ Okaylah. itu sahaja.. Bye2 :D

Bermuda triangle

Image
Assalammualaikum, Okay, hari ni nak cerita pasal Bermuda triangle  . Mesti diantara korang tak pernah dengarkan apa itu Bermuda triangle?? Hehehe.. Hari tu time subjek sains, Cikgu sains Nisha ada cakap pasal Bermuda tiriangle ni. Dia kata, "Kalau ada kapal selam ke atau kapal terbang lalu kat tempat tu mesti hilang. " Kawan-kawan nisha sume pelik + curiga. Kitaorang ingatkan ada hantu ke or penunggu kat tempat tu. Rupanya.. "Bermuda triangle tu tak da penunggulah.. Bermuda triangle tu adalah Pusat Bumi . Kalau kat Pusat Bumi, Terdapat byk graviti. Sebab tu bila Kapal terbang atau kapal selam lalu hilang.'Mereka' semua ditarik ke bawah tanah." Hah! Itulah apa yang dikatakan oleh cikgu sains Nisha. Barulah Nisha tau di mana Pusat Bumi kite ni. xD hehehe.. Btw, kepada yang suke entry ni, silalah Share :)

Hello :3

Image
Assalammualaikum, Hai! Baiklah entry ni hanya untuk intro okay? :) Blog ni saya khaskan untuk "what ever" . Apa-apa boleh diceritakan dalam ni. Pasal apa-apa sahaja. :) Btw, kalau suka blog ni, bolehlah follow okay? Hehehe..  :) Selamat berkenalan! *salam Nisha