Let's shopping

Nisha | 22:23:00 | 2Comments |

Assalammualaikum semua,
Today Nisha nak review dua Online Shop for Malaysian.

LEFLOWERSHOP & HIJABBYLF
Kedua-dua kedai ni di jaga oleh admin yang sama
Any questions bleh Whatsapp 0177143306 and WeChat Hijabbylf

LEFLOWERSHOP jual accessories/perfume/beauty products dll
HIJABBLYF jual Tudung, Loose Top, Boyfriend Shirt , shoes
and many more!

semua barang berharga berpatutan and ready stock! layanan dorang memang best! rasa macam VIP pun ada lol lol cx Tapi serious Nisha kata Online shop ni memang best. You have my word guys!


  • Barang-barang yang ada di Leflowershop


Salah satu stuff yang popular mereka jual adalah DIY bracelets! semua gelang dorang cantik-cantik. (Korang boleh customize sendiri)


Semua perfume adalah original 100% ! (;



kepada sesiapa yang berminat nak beli Charms, korang boleh order di Leflowershop! Banyak pilihan ada :D




Teddy bear besar pun adaaa dgn saiz yg berbeza !

Jam tangan comel pula hanya RM30-35 (harga Semenanjung)

Tassel Keychain


  • Barang-barang yang ada di Hijabbylf


Tudung bawal, Tudung Halfmoon


Boyfriend Shirt

Loose Top




Sweater




Shoes



Dan banyak lagi!

So apa lagi yang korang tungggu? jom visit mereka!

xoxo Nisha

Holiday Time!

Nisha | 09:55:00 | 1Comments |
Assalammualaikum semua (:

apa khabar ?Semua sihat? Dah makan? Okay firstly, I'm so sorry sebab dah lama tak update blog ni. Banyaklah juga link yang dah "tarikh luput" means, Tak boleh bukak. *It's okay Nisha dah baiki semua tu(:* So, sekarang ni dah cuti. Korang ada rancang nak pergi mana-mana tak nanti? Nisha dah pergi Melaka. Memang serious besttt Naik menara taming sari, Naik boat,  melawat Kota Afamosa dll . yang sedihnya tak dpt naik bas 2 tingkat and Beca. Nisha teringin nak naik satu beca tu, Beca <Captain America> ! Hihihi . harga dia agak mahal. 1 jam RM40 . gila kau nak naik -_- lol Balik dalam pukul 12 tgh mlm . sampai rumah pukul 1 pagi. huhu penat memang penat tapi janji happy hoho. Ada ke yang masih baca entry ni? maybe banyak dah tak online blog macam Nisha . ye laa sibuk holiday. ada yang cuti kat luar negara ~ Kepada sesiapa yang sedang baca entry ni sila comment, "Helloooo" . Nak tahu juga berapa ramai followers yang masih online (: And tysm for 600 followers! Blog ni dah berhabuk pun still ada yang nak follow. XD thank youuuu hehehe. Okay that's all . Goodbye everyone! And happy Holiday! Sorry for the late wish CX

Woi berhabuk woi!

Nisha | 21:50:00 | 2Comments |
Assalammualaikum semua!!

Ya Allah, dah lamanya tak update blog ! O__O''
So sorry guys, sejak kebelakangan ni, Nisha buzy dengan PBS.
Lagi2 bulan 5/6 ni ada PISA and TIMMS -,- *erk!*
Lepas ni nak edit balik blog. korang rasa, tema apa eh untuk tahun 2014 ni? .-.
Kawan Nisha beri pendapat buat tema EXO - OVERDOSE ^3^
Hopefully, tercapai ^^ hehehe :D
That's all,
xoxo
Nisha



EXO Funny Macros

Nisha | 02:45:00 | 2Comments |
Assalammualaikum semua!! ^_^
Fuyo fuyo .. Dah lama tak update blog kan ? T^T
So sorry guys . Buzy dengan kerja2 khusus . Sobbs . Al maklumlah, saya ni mangsa PBS lol
Anyway, here . Nisha ada collect EXO Funny Macros ^^
Enjoy ~
All Pic Credit to Owner (-;
-
 

 












xoxo
N!$H@

Freebies Header Exo

Nisha | 02:39:00 | 4Comments |

❥Assalammualaikum 
Hai Korang .. Ya Allah. Seriously dah lama tak update blog . (╥﹏╥)
Nisha minta maaf sangat-sangat .. wuu wuu ╥_╥ buzy dengan merentas desa, PBS etc Anyway.
Today, Nisha nak kasi freebies Header EXO ! ^^ Yeah . Enjoy :3


http://4.bp.blogspot.com/-S7Ale8EZM5k/UirKHGEcpmI/AAAAAAAAB1M/EuIqOEHdeqE/s1600/EXO.png

http://3.bp.blogspot.com/-GwZt_-t9Ufc/UirHkkXDqnI/AAAAAAAAB0w/e-UFn1sV_OM/s1600/EXO+xoxo.png


http://i.imgur.com/ABjXQQr.png

© Owner [1]
    Owner [2]
Yupp . 3 header sahaja yang Nisha rasa okay ツ Yang lain korang boleh pi cari sendiri kat Google =P
hehehe ^^ 
Need to go now . Assalammualaikum ❣
xoxo
N!$H@

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.