Monday, 22 August 2016

Freebies : Tumblr photos (4)

tiba-tiba mood harini baik so yeah, new pics ^_^

 

 

 


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

Saturday, 20 August 2016

Freebies : Tumblr photos (3)

Hey guys! Harini Nisha nak bagi freebies lagi! kali ni macam random sikit hehe (:


 


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

Friday, 19 August 2016

Freebies : Tumblr photos (2)

Another one! (:

 

  

  


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

Freebies : Tumblr photos (1)


Assalammualaikum,
okay semua! Malam ni Nisha good mood nak bagi freebies gambar tumblr yang Nisha dah edit. Hopefully korang suka /smile/

 

 

 






using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

Thursday, 18 August 2016

HBJ Kini berwajah baru!


Hey semua! Yay! HBJ kini berwajah baru! Kalau sebelum ni tema HBJ ialah Fang dari boboiboy! Sekarang Nisha tukar ke ala-ala macam vsco/tumblr style gitu! Plus ada sikit-sikit masukkan theme dari Suicide Squad hehehe korang semua dah tengok belum movie tu? Best tau movie tu! My fav part all the time is Harley Quinn & Joker. Sumpah sweet weh! huhu 

Okey jom tengok perubahan yang Nisha dah lakukan sekejap tadi.


SEBELUM

 SELEPAS

tak banyak pun yang nisha tukar huhu. Harap korang semua suka dengan perubahan ni! ^_^ baiklah, itu sahaja.
I hope you guys are having a great day today!
Sincerely,
Nisha
p/s: thank you for reading this short post! /hugs/