Posts

Showing posts from August, 2016

Freebies : Tumblr photos (4)

Image
tiba-tiba mood harini baik so yeah, new pics ^_^       using Photoshop CS4 via tumblr credit goes to :  person

Freebies : Tumblr photos (3)

Image
Hey guys! Harini Nisha nak bagi freebies lagi! kali ni macam random sikit hehe (:   using Photoshop CS4 via tumblr credit goes to : person

Freebies : Tumblr photos (2)

Image
Another one! (:         using Photoshop CS4 via tumblr credit goes to :  person

Freebies : Tumblr photos (1)

Image
Assalammualaikum, okay semua! Malam ni Nisha good mood nak bagi freebies gambar tumblr yang Nisha dah edit. Hopefully korang suka /smile/       using Photoshop CS4 via tumblr credit goes to : person

HBJ Kini berwajah baru!

Image
Hey semua! Yay! HBJ kini berwajah baru! Kalau sebelum ni tema HBJ ialah Fang dari boboiboy! Sekarang Nisha tukar ke ala-ala macam vsco/tumblr style gitu! Plus ada sikit-sikit masukkan theme dari Suicide Squad hehehe korang semua dah tengok belum movie tu? Best tau movie tu! My fav part all the time is Harley Quinn & Joker. Sumpah sweet weh! huhu  Okey jom tengok perubahan yang Nisha dah lakukan sekejap tadi. SEBELUM   SELEPAS tak banyak pun yang nisha tukar huhu. Harap korang semua suka dengan perubahan ni! ^_^ baiklah, itu sahaja. I hope you guys are having a great day today! Sincerely, Nisha p/s: thank you for reading this short post! /hugs/