Facebook

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip

Nisha | 06:54:00 | 9Comments |
Klik banner kalau nak join nahhh! ^^

Assalammualaikum~ Hehehe Sekali lagi aku kembali dengan entri GA . Meh join sekali! Tak rugi pun nanti boleh tambah kenalan bila blogwalking dengan peserta-peserta lain hehe ^^

Syarat-syarat:


  • 1/ kena share banner atas kat blog masing masing, dan seperti biasa perlu backlink kan kat entry ni (DONE! ^^)



  • 2/ follow lah blog mrs pip(DONE! ^^)



  • 3/ kalau boleh, followlah juga akaun IG, Twitter dan FB Page mrs pip ... ala, kat sidebar tu ada button social media account mrs pip, korang klik dan follow ya (thanks)(DONE! ^^)



 


  • 4/ buat tajuk #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip kat entry blog korang (DONE! ^^)

Info lain yang kena tahu :
  • 5/ Giveaway ni berlangsung sepanjang bulan Febuari 2019 , dan hari terakhir ialah pada 28/02/2019 jam 8 malam

  • 6/ Hadiah akan diumumkan kemudian (tunggu hadiah dah siap, nanti mrs pip info kat korang apa hadiah untuk giveaway ni)

  • 8/ dan bonus extra hadiah kepada mereka yang boleh meneka Tarikh Lahir (DD/MM/YY) mrs pip dengan TEPAT . Tekaan perlu dibuat bermula entry ini dipublish sehingga 10 Febuari 2019, sesiapa yang meneka selepas 10 Febuari, maka entry utk meneka tarikh lahir mrs pip dikira batal ok. (Done!^^)
18 Februari 1979 ? Betul takkk XD
  • 9/ mrs pip sediakan hadiah untuk lebih dari seorang pemenang giveaway ni + extra pemenang untuk mereka yang meneka tarikh lahir mrs pip dengan TEPAT. korang teka kat ruang komen pun boleh, tulis kat dalam entry korang pun ok juga.

  • 10/ sila nyatakan salah satu entry di blog mrs pip yang korang suka T_T dan dah korang suka entry tu, sila sila komen entry tu tau, kot kot korang komen sedap mrs pip baca, manatau dapat surprise gift sempena PENGKOMEN YANG BEST.


Bagi Nisha, Nisha suka entri ni >Terima hadiah daripada rakan blogger || LZ LadyInRedPlanner dan Nasuha Syifa< sebab Mrs Pip share dengan pembaca mengenai hadiah yang Mrs Pip menang. Paling tertarik sekali dekat gambar perfume tu so memang Nisha komen pasal perfume ja hahaha X)

Baiklah. Itu sahaja entri buat malam ni. Apa-apa aku update nah. Jaga diri semua ^^ Jangan lupa join tau GA ni~!

9 comments:

PeRdU cINta said...

Moga berjaya.

Okcheori Roseline said...

Good luck!

Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

http://www.okcheori.com

JAMIL HASHIM said...

good luck
#jmbelog

cutegrim said...

Goodluck! Wanie pun join giveaway ni 😊

https://goodcry.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

Mrs Pip said...

hi nisha, thanks join GA mrs pip ...
all the best ya.

Mrs. A said...

Good luck!
Singgah dari GA yang sama.

Cik Ash said...

Good luck datang dari GA yang sama

Abdullah said...

I like your blog.
Regards.
promoswithin.com
coopanz.com
savingjet.com

عبده العمراوى said...



شركة رش مبيدات بالدمام
شركة تنظيف خزانات بالنعيرية

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.