Segmen Bloglist Bulan Jun-Julai by HBJ

*TAMAT*

http://i.imgur.com/wO5PiLO.png?1

Assalammualaikum semua! Okay, hari ni Nisha nak buat satu segmen iaitu Segmen bloglist bulan jun-julai by HBJ ! Yay!  hehehe okay, jom tengok syarat-syarat untuk masuk segmen ni ^_^



  • Syarat-Syarat :



  1. Follow blog HBJ dan CB
  2. Like fanpage blog HBJ dan CB
  3. Buat satu entry tajuk Segmen bloglist bulan jun-julai by HBJ  , iaitu dengan letakkan banner segmen dan backlinkkan ke entry ni
  4. Comment link entry korang di bahagian komen di bawah
Senang je kan? ^^



  • Hadiah :

Nisha hanya perlukan 20 orang blogger yang terawal sahaja untuk di masukkan ke dalam bloglist Nisha bulan jun hingga bulan julai ^^ Nisha akan masukkan 20 orang blogger ni asap selepas mereka menghantar penyertaan mereka (:



  • Tarikh tutup penyertaan :


10 Jun . Ya, walaupun mungkin ada yang dah tak sempat untuk Nisha masukkan ke dalam bloglist, korang still boleh ambil kesempatan ni untuk blogwalking peserta-peserta yang lain ^^ sebenarnya itulah tujuan Segmen ini diadakan :D



  • Senarai Peserta :


senarai peserta (akan diupdate dari semasa ke semasa)

Baiklah, that's all ^_^ Goodluck korang! :D

Sincerely, Nisha

Comments

Miss Syahbanu said…
join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
Ain Zuhairi said…
Ain join...
http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
hai, yaya join ^^V
http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
Izzati Suhaide said…
join..

http://www.izzatisuhaide.com/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
pokcikblogger said…
pokcik join..

http://www.pokcikblogger.com/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
Unknown said…
farrah join :)

http://frrhnd.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
NURSABRINA said…
Sab join ^_^

http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
Afif Rayyan said…
Selamat bersegmen
salam..join

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
http://ahlamsjourney.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
Unknown said…
join jugak

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/06/mari-ramai-ramai-join-segmen-yang.html
MUHD ASIB said…
sy join

http://historyjitra.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
join jugak

http://najwazahid94.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
Unknown said…
elsa join :*

http://elsaalicious.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
Misya said…
http://www.aimisyahirah.com/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html
Zafirah nazri said…
https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html?m=1

Popular posts from this blog

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 1)

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 4) + Nasihat + Kesimpulan + Throwback

Akhirnya, aku kembali!