Jom kumpul pahala ;)


Assalammualaikum,
Hai-hai! ^^ Korang, Nisha nak minta tolong boleh? :) Ni khas untuk blogger yang tngah boring, Baik hati, ikhlas and ada FB ;) Actually, Nisha ada masuk satu pertandingan dlm FB . :-)   jom tengok! Senang je ;) 

1) Like fanpage ni --> Aneedas Beauty Shop
2) Like gambar ni --> Here 
3) Siap!

Siapa yang dah tolong like, first sekali thank you sangat-sangat :)) Koranglah blogger yang paling comel, hensem, cantik, superb! LOL >.<
Psst! Nisha tak paksa, kalau korang betul2 nk tolong Nisha, tolonglah . Mana tahu kalau-kalau jasa korang tu di balas balik :-) Baik di balas baik, jahat di balas jahat . ;-) 

XoXo N!$H@

Comments

Popular posts from this blog

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 1)

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 4) + Nasihat + Kesimpulan + Throwback

Akhirnya, aku kembali!