Happy Birthday to me!


Assalammualaikum,
Yeay!! Pada hari ni iaitu 5 Ogos adalah hari lahir Nisha. Sobb, cepatnya masa berlalu... :') Nisha nak ucapkan terima kasih kepada Mom and dad .. My teacher.. my friends . kawan-kawan kat blogger ni yg comel2 belaka :)


hahaha. walaupun hadiah tak berapa banyak yang Nisha dapat, Nisha tetap bersyukur kerana hari ni Nisha masih dpt bernafas :)

Wahh .. Seriously happy hari ni :) Lebih happy bila birthday kita ni dalam bulan puasa ^_^ Lagi Superb! LOL >.<  Tengok tu, Taemin pun happy . siap bawak cake lagi hehehe ^_^

hehehe.. nak tawu tak Birthday wish Kite ? Jom tengok!! :3

  • Jadi anak yang Solehah
  • Berjaya di dunia dan di akhirat
  • Pergi ke Mekah
  • Ubah perangai negatif ke positif
  • Go to Korea
  • Kpop konsert!
  • Kpop Album! 
  • Dapat ramai kawan yang baik
hehehe .. tu je kot :3 kalau ada lagi Nisha tambah LOL >.< Lagi sekali,

hahaha.. mcm tak betul pulak XD
So, tugas untuk hari ni ..
hehehe .. okeylaa.. bye-bye! Assalammualaikum, :D
XoXo N!$H@
Psst!
*Adakah di atas ni adalah aku ? -_-*

Comments

happy birthday dear, semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan di dunia dan juga akhirat...

Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin! *_^
Amira Yasmin said…
Selamat Hari Lahir! :)

Popular posts from this blog

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 1)

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 4) + Nasihat + Kesimpulan + Throwback

Akhirnya, aku kembali!