Friday, 7 June 2013

Giveaway "I Love U" Chocolate

klik banner okay? :)
HADIAH DAN PEMBAHAGIAN 
1) 10 KOTAK COKLAT (5 kotak special dan 5 kotak ucapan tahniah) 
2) 5 kotak yang special tu pemenang boleh tulis 18 huruf pilihan dia sendiri! 
3) 5 kotak lagi just tulis ucapan tahniah sahaja. 
4) Pemenang 2 orang melalui Top Reffral akan mendapat coklat special dan 8 orang lagi melalui random

Bagi yang tak suka coklat, korang bolehlah bagi coklat ni untuk yang tersayang..opss bukan kepada pakwe or makwe je, bagi kat mak ke ayah ke atau befday kawan-kawan..semuanya terpulang kepada pemenang nak tulis apa dekat 18 huruf coklat tu..best kan??apa lagi..jomlah join!!

2 comments:

sofea said...

hye...dri segmen yang sama... gud luck ye..visit me back :) http://nurhaniessofeanadia.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html

Unknown said...

dr segmen sama. jemput singgah blog saya. :)
http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/06/giveaway-i-love-u-chocolate.html