Segmen Nisha nak follow korang

TAMAT!
http://3.bp.blogspot.com/-VGEZMxIXFas/UStRTVOCrHI/AAAAAAAAAa0/lHUlP1mfB84/s1600/SNNFKbanner.png

Assalammualaikum :)

Baiklah pada hari ni, Nisha bermurah hati untuk buat satu segmen yang akan menaikkan traffic blog korang. So, apa tunggu lagi, jomlah join beramai-ramai. ;)



  • Syarat-syarat penting


1) Follow blog HBJ
2) Add saya >SINI<
3)Like Fanpage saya >SINI<
4)Kena ada Blog!
5)Wajib buat Entry di Blog!



  • Cara-cara buat entry


1) tajuk : Segmen Nisha nak follow korang
2) Lekatkan banner dan banner itu perlu di backlink kan balik ke entry ni
3) Tag 2 orang rakan korang dan pastikan kawan korang tu tahu
4) Buatlah dengan kreatif ;)
5) Hantarkan LINK entry korang di kotak komen



  • Information

1)tarikh tutup 8 march 2013 *update!*
2)Saya akan follow sume peserta yang join.
3)Kalau tak dapat sambutan yang menggalakkan, Segmen ini akan dibatalkan
4)Kepada yang join, korang WAJIBLAH follow peserta yang lain
5) Nisha Pasti akan follow balik sume peserta yang join segmen ni :)

Okay.. Hadiah untuk segmen ni .. Takda.. Saya minta maaf sangat. Btw, tujuan sebenar segmen ini di wujudkan adalah untuk Mengeratkan lagi sillaturrahim :)

>Senarai peserta< *akan diupdate

Update pertama


Baiklah.. Kalau korang perasan, Nisha dah cepatkan tarikh tamat segmen ni. Dari 25 sampai 10 .. Sebab apa? sebab nisha takut nanti buzy tak sempat nak update senarai peserta. ini pun skrg baru dapat pegang pc.. Harap korang faham :)

Update kedua!

Baiklah.. Kalau korang perasan, Nisha dah cepatkan tarikh tamat segmen ni. Dari 10 sampai 8 (iaitu esok!).. Sebab apa? sebab nisha takut nanti buzy tak sempat nak update senarai peserta. ini pun skrg baru dapat pegang pc.. Harap korang faham :)

Comments

Unknown said…
join!

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmennisha-nak-follow-korang.html
Cik Fie said…
http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
NoorBieLover said…
hi..thx sudi jmput.. dah join ni!

http://loveprettydinda.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
http://zazaabdullatif.blogspot.com/
Unknown said…
join !

http://zulianazulkiflie.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Nabellaヅ™ said…
http://www.natasya-pink.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Aimi Rahim said…
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-nisha-nak-follow.html
Aien said…
saya boleh join tp x bleh nk like Fan Page..Any way dh follow blog u..harap sudilah follow balik..tq

www.kucingsenyap.blogspot.com
Unknown said…
http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html


join segmen kami juga ya...
http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/02/segments-my-cute-pets-by-affy-and.html
Unknown said…
http://umikasum.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Dream said…
dah follow, dah liked, dah add.. Nak join yer? hehe.. tq~

http://nitaliciousdotcom.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
join! :)

http://violetroslavender.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Sulyani Ghazali said…
Join :)

http://loverousinme.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
saya dah join...
http://elfizaismail.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
Assalamu'alaikum... joined :)

http://hydrangeaslove.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Ifa Omar said…
sis dah join..thanks

http://daisyisland.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
done follow sume (:
join juga

http://missdotatiey.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
aien join.. :)
http://www.aienhermionie.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Adilah Asari said…
akak join
http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
ejulz said…
Join jugak.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
ejulz said…
tumpang iklan kat sini jap.. hehe :P

Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

Menarik x hadiah? Hehe
Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html
Atin Tory said…
JOIN

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
ArifahLee said…
Saya join . :)

http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Mirza Rohizat said…
join^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
AyuInsYiraH said…
http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html

ayu join..
Unknown said…
http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Fatin Diana said…
FD join ^^
http://www.fatindiana.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
Saya join
http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
atynadya said…
kita join jugak . do follow . new blogger here :)
http://nadianeurons.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
kalau ada masa, sy join ye :)
thanx jemput
http://nursakinahnabilah.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Miss Inchigo said…
saya da join .. =)

http://talking-typing.blogspot.com/2013/02/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
join segmen..

http://qelaramlee.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
iema said…
iema join ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Unknown said…
Sampai bila segmen nie berjalan?
❤ Syai Era said…
join :D

http://erasyaiera.blogspot.com/2013/03/segmen-nisha-nak-follow-korang.html
Hunny Kitty said…
salam terjah dari blog ke blog
Anonymous said…
First off I want to say wonderful blog! I had a quick question that I'd like to ask if you don't mind.
I was curious to find out how you center yourself and clear your thoughts before writing.
I have had trouble clearing my mind in getting my ideas out there.
I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to
15 minutes are generally wasted simply just trying to figure
out how to begin. Any ideas or hints? Many thanks!


My homepage :: airplane simulation games
Unknown said…
Dh tamat dah..

Popular posts from this blog

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 1)

Pengalaman ambil kos Pengurusan Perpustakaan / Library Management (Dip sem 4) + Nasihat + Kesimpulan + Throwback

Akhirnya, aku kembali!