Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Nisha | 00:48:00 | 23Comments |
Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.



Giveaway Wang Tunai Mamapipie




Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


Nisha tag : i , ii , iii

23 comments:

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya nanti

Sha Mohamed said...

semoga berjaya..

mamapp said...

Aslm Nisha.. Minta tlg check blog peguam syarie tu mama tak nampak pula dalam bloglist nisha.. nanti bagtau dalam komen di blog mama ye. kena masukkan tau.. tq nisha

Hanachie said...

Good luck tau!! ;) ;)

Rubiah Kadir said...

Good luck Nisha

ejulz said...

gudluck :)

Fuzy Hamid said...

good luck Nisha..moga ada rezeki nanti

Rodiah Amir said...

good luck sis

Ciktie said...

gud luck ye

Mantapsekali01 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Naga368 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mamapp said...

Tq Nisha.. semua syarat dh setel.. good luck ye

asd said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Abam Kie said...

abam kie pun dtg dari GA yg sama. done follow here. 880. www.zukidin.com

Nor Ain Rusli said...

Semoga berjaya :)
Singgah dari GA yang sama (:

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

CikPuan FiDa said...

good luck ya...
BW dari GA yang sama...

http://hatinufid.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

Mantapsekali01 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nas Nuri Construction (Dawaibesi.com) said...

Assalamualaikum sis , Selamat hari jumaat. Jemput sertai giveaway mac dengan 16 hadiah wang tunai terkumpul RM900.

Sangat mudah untuk sertai. 5 minit dah boleh setel. KLIK SINI UNTUK SERTAI


Jemput meriahkan ya. Kalau sambutan menggalakkan, boleh buat tiap tiap bulan.

Cuya said...

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/03/saya-mahu-produk-creative-united-psan.html?m=1

Saya tag awk

coronagamepulsa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
coronagamepulsa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Nurul Husna said...

done follow :D

mags premiums said...

www.nonwovenbagmalaysia.com.my/ www.magspremiums.com
MAGS PREMIUM GIFTS SDN BHD We specialize in premium and corporate gifts printing (cenderamata korporat) , Welcome to custom made your own design on the gifts. Example: non woven bags, tshirt, lanyard, keychain, etc...

© Copyright 2020 | ALL Right Reserved to Nisha. Design With Love by Nurrul Nisha.