Facebook

GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM

Nisha | 06:26:00 | 2Comments |
(Nak join klik banner nahhh! ^^ Tak pun pi >SINI< hehe)

Assalammualaikum kawan-kawan~ Haha okey since malam ni aku takda nak buat apa, aku decide nak join giveaway. Rindu juga nak buat entri GA tu semua. Dulu kemain aktif. Menang macam-macam hadiah. Nak dekat 2 tahun juga HBJ menyepi dan berhabuk sebab tuan blog terlebih rajin hagagaga jadi, mai ler meriahkan GA daripada Ombak Bergigi ni~! Lagi ramai lagi meriahh hehe ^_^ Oh ya, maaf lambat wish huhu Tahniah ya untuk domain OM! Dulu pun Nisha pernah dapat domain ada orang sponsor tapi sayang sangat time tu takda masa nak update busy dengan uni life ))=

Syarat-syarat yang perlu dipenuhi :


  • 1. Follow blog ombakbergigi - (click here) *wajib (DONE! ^^)



  • 2. Follow Ig & FB - @ombakbergigi | Shuhada Herman *wajib (DONE!^^)



  • 3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY DOMAIN BARU BY OMBAKBERGIGI.COM *(please backlink to this post) *wajib (DONE! ^^)



  • 4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog I ; kekurangan blog I / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama I hehehe *takwajib


Okey, part ni Nisha baru ja habis tawaf blog OM kita. Blog dia comel sangat. Tengok icon comel blog dia pun boleh tahu dah hahaha Blog simple sangat tapi nice. White+pink. Header paling menarik sekali. Kehadiran header dan footer tu nampak memeriahkan lagi blog OM. Font pun mudah dibaca. Senang nak copy-paste. Iyela, setengah orang dia disable nak copy. Tu yang payah sikit kadang-kadang tu bila kita nak copy syarat2 GA tak pun segmen. *ehh haha* CBOX pun ada senang nak communicate kalau ada apa-apa nak roger lol Kebetulan pink salah satu warna kegemaran Nisha so memang best ja bila stalk blog ni cuz everything looks sweet to me hehe. Kekurangan ya? Takda kott. blog pun cepat ja loading huhu. Jangan risau, semua okey hehe ^^


  • Hadiah :


 
Sebuah BUBBLE MAKER x 2 orangSatu Unit IT'S MY CLEANSING FOAM x 1 orang


  • CARA PEMILIHAN PEMENANG ;

Random by OM, nanti OM buat cabut guna kertas okay! Andai penyertaan melebihi 35 orang, in syaa Allah OM akan tambah hadiah ye.


  • TARIKH GIVEAWAY 

BERMULA 22 JANUARI 2019 - 22 FEBRUARI 2019

Itu sahaja, bertemu lagi dalam entri akan datang ^___^

2 comments:

cutegrim said...

goodluck! I pun dtg dari segmen yg sama 😚

https://goodcry.blogspot.com/2019/02/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

JAMIL HASHIM said...

JALAN2
#JMBELOG
https://belogsjm.blogspot.com/2019/01/giveaway-domain-baru-by-ombakbergigicom.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.