Facebook

SEGMEN BLOGLIST SEPTEMBER

Nisha | 07:25:00 | 5Comments |

Klik banner ya jika mahu join ^____^ atau pergi ke >SINI<


  • Tarikh tamat :

15/9/2017

  • Hadiah :

10 bloglist akan dimasukkan ke dalam bloglist
Seorang pemenang bertuah akan memenangi Top Up RM10

~My Details~
Instagram : @Nisrinanisha
Facebook : Nisha Nisrina
Twitter : @Nisrinanisha
Email : nornisrinanisha@gmail.com

5 comments:

Lokman Hakim said...

Gud luck..

tenku butang said...

Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat... semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

Nisha said...

@Lokman Hakim Terima kasih ya ^^

Nisha said...

@tenku butang Saya sudah join ((:

Shahida Dzulkafli said...

Semoga berjaya..

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.