SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST BY OMBAK BERGIGI

Nisha | 05:38:00 | 1Comments |
sila klik banner di atas ni yaaa ((:

Assalammualaikum semua dan selamat sejahtera! Nisha nak sertai satu lagi segmen bloglist dan kali ini ia dianjurkan oleh Ombak Bergigi !


Wah, tiba-tiba terasa semangat semacam pula malam ni. Nak tahu kenapa? Haa meh Nisha cerita. Haritu Nisha ada pergi POPULAR dan beli sebuah novel. Tajuknya Miss Blogger dan untuk pengetahuan korang semua, buku ni ditulis oleh murid darjah enam! Hebat bukan?? Bila Nisha baca novel tu memang teringat dekat kak Lyssa sahajalah haha. Watak utama ceritanya ialah seorang gadis, seorang blogger yang aktif dan masih belajar. Nama dia Fatini tak silap. Memang menarik ceritanya! Nisha baru masuk bab 2. Nanti lepas habis baca, Nisha buat review ya?? hehe

Baiklah, sambung semula. Antara syarat segmennya ialah,
  • follow blog,
  • follow instagram,
  • Tarikh tutup : 25 May 2017
  • Hadiah : 10 blogger bertuah akan dimasukkan ke dalam bloglist
Nak Join? Klik >SINI<
Jangan lupa juga untuk baca entri terbaru Nisha iaitu True Horror Story ^____^

Salam sayang,
Nisha

1 comment:

Lina Shaza said...

dari segmen yang sama
http://mama3danish.blogspot.my/2017/05/segmen-pencarian-bloglist-by-ombak.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.