Giveaway Pikachu Luggage Tag by KasihkuAmani

Nisha | 08:37:00 | 2Comments |
sila klik banner di atas ni yaaa ((:

Assalammualaikum semua. Okey, kali ni Giveaway daripada Kasihku Amni Imani pula yang ingin Nisha sertai. Antara syarat Giveawaynya ialah follow blog KAI.
  • Blog dah lama follow hehe,




  • Seterusnya, jawab "Anda suka tak kalau Sha buat Giveaway dan bagi hadiah buku? Kenapa?"

Ehhh mestilah suka! Buku free tuuuu ehehehe Benda paling best kat dunia ni mestilah benda-benda yang free ye dak? haha Lol, Gurau-gurau heeee X) Tbh, bagi pendapat sayalah, saya suka sebab saya salah seorang ulat buku. Lagipun membaca tu kan nadi ilmu ecehh *mentang-mentanglah pengawas pusat sumber kat sekolah XD* And yeah, since it's a good thing to share to people, why not buat giveway buku :3 Pernah sekali tu *ni true story tau* Nisha menang satu GIA buku ni. Tajuk buku tu Oppah Gangnam Style. Last year tak silap menang. Fyi, Nisha salah sorang kpoppers. Bila habis ja baca buku tu, perghhh sentap habis. Insaf lah juga. Alhamdulillah huhu. See, kalau blogger tu tak buat Giveway tu maybe Nisha takkan sentap sampai sekarang. Haa so, bolehlah buat yaa. Buku nipis-nipis pun takpa. Janji isi dia padat ^___- *peace yooo B)*

  • Tarikh tutup :27 Mei 2017
  • Hadiah : Luggage Tag - 2 pemenang

Nak Join? Klik >SINI<

Jangan lupa juga untuk baca entri terbaru Nisha iaitu Tentang Bulan Kelahiran ^____^

2 comments:

Anis Khalilah said...

Good luck ^^

Shahida Dzulkafli said...

Terima kasih joint GA Sha..
Wah.. pengawas pusat sumber.. ohsem..

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.