Facebook

Birthday Giveaway By Cik Nadyya #Second Giveaway!

Nisha | 08:05:00 | 5Comments |
sila klik banner di atas ni yaaa ((:

Assalammualaikum semua, baiklah. Nisha tiba-tiba sahaja terasa rajin semacam untuk berblogging pada malam ni. Sanggup tau berkorban masa ecehh haha Actually, sepatutnya Nisha perlu study sebab Isnin karang ada peperiksaan Sejarah but well, hati ni dari tadi meronta-ronta untuk update blog HBJ kesayangan *kesayangan sangatt* Nisha yang satu ni hahaha.

Okey, baiklah. Kalau diikutkan syarat, Nisha perlu follow blog dan Instagram Cik Nadyya kita.


  • Blog sudah pun difollow,
  • Instagram pun sama :D - username @nisrinanisha
*Instagram awak Nisha follow guna akaun yang kedua yaa. Yang pertama punya, Nisha hanya follow kawan-kawan yang Nisha kenal sahaja )):*

  • Ucapan khas dari Nisha kepada Cik Nadyya kita,

Selamat hari lahir! Semoga awak sentiasa gembira sentiasa dan dimurahkan rezeki selalu. Harap-harap awak dapat banyak hadiah nanti hihi ^_^ Have fun and enjoy your day tau!!! Tak mau sedih-sedih dah lepas ni. Jaga diri ^_- mwah mwahhhh :*
  • Tarikh tutup Giveaway ni : 5 Mei 2017 pada pukul 12.55 tengah malam
  • Hadiah pula : Tunai/topup RM10 - 2 pemenang | Bloglist - 5 pemenang | Review Blog - 2 pemenang
Nak Join? Klik >SINI<

Jangan lupa juga untuk baca entri terbaru Nisha iaitu Tentang Bulan Kelahiran ^____^

5 comments:

Anis Khalilah said...

Good luck ^^
saya datang nak jemput join giveaway :) akhalilah.blogspot.com/2017/05/giveaway-by-butik-julita-anje-saya-nak.html

Cik Nadyya said...

Hi. thanks sudi join my giveaway. hahaha awak.tarikh tu salah. sepatotnya tamat 10may17 12p.m. thanks yee ucapannya.inshaallah ;) tak sedih laa awak.haha

--> Senarai Peserta Birthday Giveaway By Cik Nadyya

goodluck ^^

Shahida Halim said...

Blogwalking dari GA yang sama :)

http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/05/birthday-giveaway-by-cik-nadyya-second.html

Cik Nadyya said...

Assalam. Tahniah awak :)

mehh check --> Senarai Pemenang Bertuah Birthday Giveaway By Cik Nadyya ^^

Zafirah Nazri said...

singgah disini

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/birthday-giveaway-by-cik-nadyya-second.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.