Bandung Souvenirs Giveaway by Nafas Baru

Nisha | 05:15:00 | 2Comments |
sila klik banner di atas ni yaaa ((:

Assalammualaikum semuaaaa!! wahh cepatnya masa berlalu. Esok dah kena sambung ambil ujian huhu T____T Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar nanti. Doa-doakan lah Nisha ya? hehe . Okey, baiklah. GIA yang akan Nisha sertai kali ni dianjurkan oleh NB <3

Antara syaratnya ialah follow blog dan juga subscribe di channel YT beliau.

  • Blog sudah lama follow! hehe



  • YT channel juga sudah lama subscribe ((;




  • Tarikh tutup : 18 Mei 2017
  • Hadiah : Beg + Key Chain – 10 Pemenang | Fridge Magnet – 10 Pemenang | Key Chain – 10 Pemenang


Nak Join? Klik >SINI<

Jangan lupa juga untuk baca entri terbaru Nisha iaitu Tentang Bulan Kelahiran ^____^

2 comments:

yuk said...

good luck..
yuk pun join segmen nie jgak..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2017/05/bandung-souvenirs-giveaway-by-nafas-baru.html
btw dah follow blog awk...klau sudi boleh lar singgah dan follow blog yuk :)

Nurina Izzati said...

Terima kasih kerana sudi join.

KEPUTUSAN PEMENANG GA http://www.nurinaizzati.com/2017/05/pemenang-bandung-souvenirs-giveaway-by.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.