Giveaway ramadhan dan syawal by Asyu Asyura -2016-

Nisha | 20:35:00 | 2Comments |
  
 

klik salah satu gambar di atas atau >SINI< untuk join! ^_^

PERADUAN DUIT RAYA..! MULAI 27 JUN - 5 JULAI 2016

Nisha | 00:53:00 | 4Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

Nisha | 00:51:00 | 5Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Pencarian Bloglist Bulan Julai

Nisha | 16:07:00 | 6Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^

GIVEAWAY CONTEST | Serunding Daging byIstanaSyurga

Nisha | 05:08:00 | 4Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Time kecik-kecik dulu, Nisha nak jadi seorang saintis. Tak tahulah kenapa. Maybe sebab kemaruk cerita Jimmy Neutron and cerita kartun yang lain XD Time first-first tengok Jimmy Neutron dulu Nisha rasa macam "Wah bestnyaaa rumah dia ada makmal sendiri" and then, "Wah bestnya dia ada haiwan peliharaan robot sendiri" and macam-macam lagi!
First thing yang Nisha selalu fikir time kanak-kanak ialah, bila nisha dah jadi saintis berguna pada masa hadapan, Nisha nak reka bentuk and cipta kereta terbang! Hohoho Tapi bila dah besar ni barulah tahu yang semua tu hanyalah rekaan semata-mata. But hey! Nisha pernah terjumpa entry blog yang tunjuk gambar kereta terbang pada abad akan datang. Tapi tak tahulah betul ke tak huhu.
But sumpah Nisha kata. Nisha memang hantu kartun sejak dulu lagi. Sampai sekarang! Haa.. tak percaya? Buktinya Nisha sedih sejak CJ WOW SHOP di tayang kat TV9. habis hilang semua kartun kegemaran aku ergh -_- lol
Time kecik-kecik jugak Nisha selalu imagine nak jadi marine saintis. Yup. sebab kemaruk cerita kartun juga hehehe. kartun apa?? kartun doraemon. XD Alaaaa yang part dia menyelam beramai-ramai ke bawah laut tu! Korang still ingat lagi? siap boleh bernafas dalam laut lagi. hehehe
Actually cita-cita Nisha ni selalu berubah-ubah. Pada masa kini, Nisha dah masuk ke form 4 dan sekarang Nisha dah tahu apa maksud cita-cita sebenarnya. Banyak jugalah Nisha dengar nasihat yang diberikan oleh cikgu-cikgu Nisha time masuk form 4 ni. and buat masa ni Nisha punya cita-cita ialah seorang akauntan bertauliah di samping menjadi seorang penulis novel genre paranormal. Korang doa-doakanlah ya ^_^

PENCARIAN BLOGSLIT SESI JULAI BY AISYHAH NYAIS

Nisha | 04:17:00 | 2Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^

Nisha Tag #   #

Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh

Nisha | 04:10:00 | 5Comments |
Klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^

  • SAYA NAK DIAGNOSIS APOKALIPS . SEMOGA DIAGNOSIS APOKALIPS MENJADI MILIK SAYA

Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016

Nisha | 04:07:00 | 1Comments |
Bersiaran kembali untuk segmen rutin 2bulan sekali di blog Fiza. Kembali dengan Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016. Ada yang tak sempat sertai bulan April yang lepas kan dan juga yang tak berpeluang masuk dalam bloglist blog Fiza. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016
http://www.azhafizah.com/

TAMAT : 29 JUN 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Julai & Ogos 2016
2. Copy coding dalam kotak bawah ni dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mei & Jun 2016 

  Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Shawl daripada Alja

Nisha | 03:58:00 | 2Comments |

Assalammualaikum semua! Wah, terkejut juga tadi tiba-tiba mama Nisha panggil "Nah ada hadiah untuk awak" . Bukak-bukak je ada shawl, kad raya and button badge. Terus mood berubah jadi excited >3< Ni untuk sempena Giveaway >SINI< yang Nisha join hari tu. Nisha dapat hadiah shawl. Tak sangka pulak dapat kad raya and button badge sekali XD terima kasih ya Alja ^^  Cantik shawlnya <3


SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT

Nisha | 05:07:00 | 7Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

SYARAT-SYARAT

3) Buat satu entry bertajuk: SEGMEN: REVIEW WITH BAJUWARNACOKLAT

  • Dalam entry tersebut :

letakkan banner di atas dan WAJIB backlink ke entry ini.
Siap? Publish entry anda dan tinggalkan url penyertaan di ruangan komen di bawah.

HADIAH: 
Saya nak cari 7 blog bertuah untuk saya review! Kenapa 7? I guess 7 is my lucky number lah. Lol hahahaa. Pemilihan blog utk review (pemenang) adalah secara random.

TAMAT: 3 JULAI 2016

  • * Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

Kad Raya GA by Nina

Nisha | 02:50:00 | 2Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Giveway Shawl Raya by Aryana Couture

Nisha | 23:29:00 | 1Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^

Tag : # # # #

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Nisha | 05:16:00 | 2Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^
>SINI< untuk tengok macam mana nak join

5 item "Jualan Raya Meletop 2016" pilihan Nisha

JLM2016 Sales price: RM16.00
Date: 23/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 480 units only


ProductWaterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


ProductKorean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



ProductPortable Car Vacumn
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only


ProductMixed Color Purse/ Wallet
JLM2016 Sales price: RM10.50
Date: 21/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 290 units only




Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza

Nisha | 04:50:00 | 4Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

  • * Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

iniblogke Ramadhan16 bloglist

Nisha | 00:28:00 | 4Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join ^_^

Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

Nisha | 00:25:00 | 4Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join ^_^

  • * Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016

Nisha | 00:23:00 | 11Comments |
KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY
Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan tetapi ni first time kami buat giveaway , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
untuk pemenang bertuah (dipilih oleh adik kembar kami yg berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Tarikh Mula :15.06.16 *Rabu
Tamat : 30.06.16 11.59 mlm *Khamis
Tarikh keputusan diumumkan pada :
02.07.16 *Sabtu
***************** Terima kasih kerana sudi menyertai 
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 . 
Semoga anda bertuah dan berjaya ;)   *****************
Senarai peserta di SINI [tekan sini]


  • * Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

Syahoney Kitty Shoppe Giveaway

Nisha | 00:19:00 | 1Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

  • * Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

giveaway by syazwani mazlan 2016

Nisha | 00:15:00 | 0Comments |

klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^

  • Pemenang bertuah akan menerima tudung/selendang beserta mask sheet setiap seorang!! Jadi.... tunggu apa lagi, jom baca syarat-syarat penyertaan. Mudah je...

Segmen 12 Jam Bloglist #21 Mialiana.com

Nisha | 00:08:00 | 4Comments |

Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Jun 2016, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #21 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2016.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Kad Raya daripada Shida

Nisha | 05:05:00 | 4Comments |

Assalammualaikum semua!

Okay, actually kad ni dah sampai semalam cuma semalam tak sempat nak update sebab busy. hehe
so yeah! Kad Raya Nisha dah sampai. Kad ni untuk sempena >SEGMEN< yang Nisha dah join sebelum ni. Wah, tak sangka betul mingu ni dah dapat. Terima kasih ya untuk kad ni ^_^ Kad ni cantik sangat. first time ni dapat kad raya daripada blogger. kalau sebelum ni pernah dapat kad raya biasa-biasa. tapi yang ni dia limited edition punya. /bangga jap/ hohoho

Anyway, kertas periksa Nisha dah dapat. tinggal dua subjek je lagi yang belum dapat. Agak sedih dan kecewa juga sebab target kali ni tak tercapai. but it's okay masih ada lagi peluang. dekat PAT (Peperiksaan Akhir Tahun) nanti. Korang semua doa-doakan Nisha lah ya. Next year dah SPM. seram nya T.T

Baiklah, itu sahaja.
Sincerely,
Nisha

Gold Giveaway #1 by Qiya Saad Powered by Sayap Infiniti Network

Nisha | 03:41:00 | 4Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^

* Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

Cuti Sekolah dah habis

Nisha | 14:49:00 | 1Comments |
Assalammualaikum semua,

Wah, pejam celik pejam celik cuti sekolah selama 2 minggu dah habis. Sumpah Nisha rasa . sekejap gila masa berlalu. Ni belum naik form 5 lagi. kang kejap je esok dah SPM. Ya Allah.. seramnya T.T

Selama dua minggu ni Nisha tak buat banyak kerja sangat pun. Antaranya


  • Blogging
  • Edit Gambar
  • Online Instagram (Fanpage kpop)
  • Layan Youtube
  • Main Game Subway Surf & Piano Tiles
  • Karoke (nyanyi sambil ikut lirik dekat youtube)
  • Layan Boboiboy (Dari season 1 untill season 2)
  • Belajar buat doodle guna SAI (Tapi tak jadi pun sobbs)
  • Kemas rumah
  • MEREPUT


okey yang bawah sekali tu memang selalu berlaku. betul! sampai ada satu masa tu kita nak tidur pun dah tak boleh. Nisha pun apa lagi. Baring then tengok siling lepastu mereput lolz . Time cuti sekolah rasa macam nak pergi sekolah tapi.. bila dah pi sekolah, taknak pi sekolah. entahlah. perasaan ni selalu berubah-rubah. Sometimes penat nak ikut hati ni. XD

Semalam Nisha try buka SAPS tapi tak boleh. sedih betul. baru ingat nak tengok markah peperiksaan PPT Nisha dapat berapa. sobbs. But its alrigh. Sekolah pun dah buka.. kita tunggulah result yang akan cikgu bagi nanti. huhu Korang doa2kanlah result Nisha kali ni lebih bagus berbanding yang UP1 punya ya .. //tiba2 seram sejuk//

Alright. bhoii!
Sincerely,
Nisha

aku join segmen blog urang brunei

Nisha | 14:35:00 | 1Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey

Nisha | 14:33:00 | 2Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

ONEXOX Giveaway by Hanis Masturina

Nisha | 14:58:00 | 4Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^


* Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

Prabayar ONEXOX

Nisha | 14:57:00 | 0Comments |
Pelan dan Perkhidmatan

ONEXOX menawarkan pelan yang fleksibel bagi memenuhi keperluan telekomunikasi harian anda. Selain kadar biasa yang kompetitif, kami juga menawarkan lebih penjimatan keatas kadar rendah apabila  baki kredit di dalam Akaun Dedikasi digunakan. Beberapa denominasi tambah nilai yang dibuat akan dipecahkan ke Akaun Dedikasi dan Akaun Utama bagi memberi ruang penjimatan kepada anda.


Picture

Cuba tengok perbezaan diantara simkad ONEXOX dengan Telco lain dibawah ini...




Korang nilai lah sendiri kadar panggilan diatas yerr...


Picture

Internet serendah RM 18 SAHAJA untuk SEBULAN !

Picture



Kelebihan ONEXOX !



BERMINAT ? Ataupun perlukan lagi INFO ? Boleh wassap Hanis (019-3140559) ataupun umi Hanis , Haslina (013-6148946) .

SEGMEN ZAMAN SEKOLAH

Nisha | 14:53:00 | 1Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Nisha dapat tahu segmen ni daripada : http://akhalilah.blogspot.my/2016/06/segmen-zaman-sekolah.html

Kenangan lawak time zaman sekolah rendah :

Ada satu hari tu, (time ni Nisha darjah tiga tak silap) Nisha nak pergi ke tandas. kebetulan time tu tengah periksa. Nisha takut nak bangun. Tapi time saat-saat dah emergency tu, Nisha terpaksa bangun dan cepat-cepat angkat tangan . Cikgu pun benarkan pergi.
Time tengah nak duk cepat-cepat keluar dari kelas tu, betul-betul time nak corner keluar kelas, kaki Nisha tergelincir menyebabkan Nisha hilang kawalan dan jatuh tersembam dekat atas lantai (betul-betul depan kelas). Kawan-kawan dari kelas lain yang kebetulan nampak Nisha jatuh terus gelakkan Nisha.
Tapi tu bukan lawak dia. Time Nisha jatuh, ada satu bunyi gedebuk! (Ala-ala macam buah nangka jatuh) Cikgu Nisha boleh pula terjerit, "Allah!" kuat-kuat sebab terkejut punya pasal. Bertambah lah lagi dorang ketawa. ada yang ketawa sampai terbaring atas lantai. huhu
Nisha pun tak sangka akan terjadi macam tu sebenarnya. kurang hajor betul budak yang bertugas haritu. kalau ye pun nak sapu kelas, janganlah sapu sehingga licin dekat depan kelas. bahaya woii orang nak keluar masuk kelas lol

Nisha tag #

Segmen Bloglist Bulan Jun-Julai by HBJ Sudah Tamat! :D

Nisha | 05:57:00 | 2Comments |

  • Assalammualaikum semua!

Alhamdulillah, seramai 18 orang telah join Segmen HBJ. Nisha nak ucapkan banyak-banyak terima kasih kepada semua yang sudi luangkan masa untuk join segmen Nisha. InshaAllah Nisha akan buat banyak lagi segmen pada masa akan datang. Korang doa-doakan lah ya. Mana tahu nanti Nisha buat Giveaway. haaaa entah-entah giveaway iphone ke lol *jk jk* // bukan kemain lagi kau Nisha hahaha tapi betul lah, Mana tahu kaan kalau ada rezeki Nisha buat*wink wink* //

Baiklah, itu sahaja. Nisha nak kena prepare kan diri sebab next week sekolah dah buka //uwaaaaa//
Okey, goodbye korang! And thank you for reading this entry ((:

Sincerely,
Nisha

Segmen Bloglist Bulan Jun-Julai by HBJ

Nisha | 05:56:00 | 18Comments |
*TAMAT*

http://i.imgur.com/wO5PiLO.png?1

Assalammualaikum semua! Okay, hari ni Nisha nak buat satu segmen iaitu Segmen bloglist bulan jun-julai by HBJ ! Yay!  hehehe okay, jom tengok syarat-syarat untuk masuk segmen ni ^_^



  • Syarat-Syarat :



  1. Follow blog HBJ dan CB
  2. Like fanpage blog HBJ dan CB
  3. Buat satu entry tajuk Segmen bloglist bulan jun-julai by HBJ  , iaitu dengan letakkan banner segmen dan backlinkkan ke entry ni
  4. Comment link entry korang di bahagian komen di bawah
Senang je kan? ^^



  • Hadiah :

Nisha hanya perlukan 20 orang blogger yang terawal sahaja untuk di masukkan ke dalam bloglist Nisha bulan jun hingga bulan julai ^^ Nisha akan masukkan 20 orang blogger ni asap selepas mereka menghantar penyertaan mereka (:



  • Tarikh tutup penyertaan :


10 Jun . Ya, walaupun mungkin ada yang dah tak sempat untuk Nisha masukkan ke dalam bloglist, korang still boleh ambil kesempatan ni untuk blogwalking peserta-peserta yang lain ^^ sebenarnya itulah tujuan Segmen ini diadakan :D



  • Senarai Peserta :


senarai peserta (akan diupdate dari semasa ke semasa)

Baiklah, that's all ^_^ Goodluck korang! :D

Sincerely, Nisha

Senarai Peserta Segmen Bloglist Bulan Jun-Julai by HBJ

Nisha | 05:55:00 | 0Comments |


Senarai akan diupdate dari semasa ke semasa ^^

19)
20)
21)
dan seterusnya ^^
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.