Bloglist Jun-Ogos 2016 Blog Cinta Itu Indah

Nisha | 21:59:00 | 7Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Tips : Cara nak hilangkan stress

Nisha | 08:26:00 | 0Comments |

Assalamualaikum semua ^_^

Okay, malam ni Nisha nak kongsi dengan korang pasal cara nak hilangkan stress ^^ Ha, siapa kat sini selalu stress? ala.. stress yang buatkan kita rasa asyik nak menyendiri, takda selera nak makan, asyik nak nangis 24 jam je . Ada ? and sometimes setengah orang dia akan fikir nak hilangkan diri dari dunia ni. Nisha admit yang nisha salah seorang daripada kategori yang terakhir tu lol XD hehe okay, dah jom. let's start!

  • 1. Mendengar Music


Sebenarnya tips memang bagus and sesuai untuk hilangkan stress yang biase punye la . Dengar music dan ambik masa korang untuk sendirian dengan nadanya . Kalau boleh , guna earphone la , baru boleh dengar je music , tanpa gangguan bunyi benda lain . Dengarlah bapa banyak yang korang nak dengar music tu

  • 2. Berkongsi masalah dengan rakan karib


Cara ni memang kurang la . i mean jarang la sangat berjaya . Pasal banyak yang rakan - rakan tak seperti rakan karib

  • 3. Menjerit ! Puasnya dapat lakukan tip ni


 Menjerit dengan sekuat - kuatnya , sampai korang puas

  • 4. Menangis Cara yang paling sesuai nak hilangkan stess .


Tapi ade jugak lah yang jarang amalkan . Kalau boleh agak - agak lah sikit nak nangis pun >_< , biar bertempat . Gadis - gadis memang biasa lakukan ni . Kalau bagi lelaki yang menangis bila stess ? tak sesuai LOL . Dan ingat , korang akan puas bila korang menangis , sebab bebanan semacam babanan yang korang pikul telah dilepaskan .

  • 5. Menari ketika Mandi HAHA ,


memang pelek kan tip yang ni , memang pelik , tapi bagus . Yela , tengok siapa yang stress , badan akan rasa panas kan ? jadi kalau mandi nanti badan akan rasa sejuk balik 

P/s : Setiap orang ada cara masing - masing dalam mengurus stress , ada yang makan lolipop boleh hilangkan stress , ada yang tumbuk dinding boleh hilangkan stress , dan ada jugak yang tak makan 2 3 hari . Masing - masing punya cara , tapi yang penting ingat , stress hanya sementara . Hidup perlu diteruskan , stress perlu ditepikan .

Okay, that's all ^^ Goodnight korang!

credit to syeragh ; Atin

Freebies : Cute Icon Numbers Part 2

Nisha | 07:54:00 | 0Comments |


Style 1

         


Style 2

         


Style 3

         
Style 4












credit :  biglobe.ne.jp ; CandyPop ; Atiqah

PENCARIAN #8 BLOGLIST BY WAWAAHADY

Nisha | 05:44:00 | 1Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Segmen Bersama Amirah Azman & Sponsor

Nisha | 05:40:00 | 2Comments |

Assalammualaikum dan salam sejahtera

http://eira-shamiera.blogspot.my/2016/05/segmen-bersama-amirah-azman-dan-sponsor.html
 ( CLICK banner untuk Join sekali )


TAMAT : 31/05/2016
UMUM PEMENANG : 01/06/2016


* Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

Giveaway Topup by Cik Emy

Nisha | 05:30:00 | 3Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

* Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:


SEGMEN KAD RAYA 2016 DUNIASHIDA.COM

Nisha | 05:22:00 | 3Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^_^

* Instagram Nisha tak follow sebab Nisha hanya follow kawan2 rapat/sedara mara Nisha sahaja, harap maklum (:

Pendapat Korang Tentang Blog Shida
  • Blog nampak simple dan sejuk ja bila mata memandang sebab warna biru *_*
  • Bila Nisha buka blog pun blog tak loading lama so it's great! hehehe tak perlu nk tunggu macam setengah blog dia punya loading bukan kemain lama! XD
  • header blog simple and nice! =D
Itu sahaja rasanya ^_^


Freebies : Cute Image for Sidebar

Nisha | 09:22:00 | 0Comments |

Last one for tonight! ^^


Part I
http://i.imgur.com/hel0m.png
http://i.imgur.com/jPCOw.png
http://i.imgur.com/3uUBB.png
Part II
http://i.imgur.com/L4iWJ.png
http://i.imgur.com/JBZD9.png
http://i.imgur.com/TFPG7.png
Part III
http://i.imgur.com/MMwN3.png
http://i.imgur.com/hj1vx.png
http://i.imgur.com/vWcIl.png


credit to Atin
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.