Facebook

Segmen: Blogwalking By YangBaik

Nisha | 00:16:00 | 5Comments |
Sila klik banner untuk join! (:


  • Kenapa join :


Mula-mula ingat segmen ni macam segmen yang Nisha dah biasa join, rupanya banyak benda yang kena buat yang membuatkan segmen ni nampak menarik. salah satu contohnya ialah kena buat essay XD (nasib baik kat sekolah Nisha suka buat essay kalau tak, harom nak join segmen ni lolXP)


  • Kebaikan Blogwalking :


First of all, dengan blogwalking kita boleh dapat jumpa kawan baru di samping membaca post-post yang menarik. Selain tu boleh promote sekali blog kita. Seterusnya boleh tambah ilmu (time kita bukak blog pasal tips/tutorial). Juga boleh amalkan sifat membaca (dengan baca celoteh blogger lain lagi2 yang suka post pasal kehidupan dorang). Malah boleh membuatkan seseorang tu happy dengan meninggalkan komen dekat post dia. Yelah contohnya macam.. okey, imagine kita tengah duk blogwalking , tiba-tiba nampak satu post dekat blog orang tu, dia tu pulak post gambar tengah sedih atau heartbroken, so time tu jugaklah kita boleh komen bagi dia kata-kata semangat. Dari situlah kita boleh masukkan satu nilai murni iaitu sifat prihatin terhadap blogger lain (: banyak lagi rasanya tapi sampai di sini sahaja kut Nisha nak bagi reason huhu
(143 p/p)
Maaf terlebih XD


  • Harapan :


Harapan saya agar Malaysia akan terus menjadi salah sebuah negara yang maju pada masa akan datang dan sentiasa berada dalam keadaan aman & harmoni (Yang ni Nisha tak berapa nak pasti sangat sebab tak faham soalan so Nisha main taram je jawab huhu)

p/s: Nisha dah follow Blog (:


Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 25 Ogos 2016 (6 petang)

5 comments:

ejulz said...

gudluck.. :)

Jemput singgah tgk entry terkini k.. :)
1. Fresh Care Oh Fresh Care
2. Olympic Rio 2016 : Lee Chong Wei ke FINAL

Nurfaezah Abdullah said...

selamat bersegmen :) saya dah tak rajin nak tulis essay panjang2. unless mood rajin datang :p

Mas said...

Salam singgah dri segmen yg sma dik =D

At-Tarmizi said...

semoga berjaya =)

Jmbelog Hashim said...

jalan2

https://belogs.blogspot.my/2016/08/segmen-blogwalking-by-yangbaik.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.