Facebook

HBJ Kini berwajah baru!

Nisha | 06:07:00 | 1Comments |

Hey semua! Yay! HBJ kini berwajah baru! Kalau sebelum ni tema HBJ ialah Fang dari boboiboy! Sekarang Nisha tukar ke ala-ala macam vsco/tumblr style gitu! Plus ada sikit-sikit masukkan theme dari Suicide Squad hehehe korang semua dah tengok belum movie tu? Best tau movie tu! My fav part all the time is Harley Quinn & Joker. Sumpah sweet weh! huhu 

Okey jom tengok perubahan yang Nisha dah lakukan sekejap tadi.


SEBELUM

 SELEPAS

tak banyak pun yang nisha tukar huhu. Harap korang semua suka dengan perubahan ni! ^_^ baiklah, itu sahaja.
I hope you guys are having a great day today!
Sincerely,
Nisha
p/s: thank you for reading this short post! /hugs/

1 comment:

Nyamuk Terbang said...

wah dah berubah wajah...nice sangat

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.