Facebook

Freebies : Tumblr photos (4)

Nisha | 03:04:00 | 2Comments |
tiba-tiba mood harini baik so yeah, new pics ^_^

 

 

 


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

Freebies : Tumblr photos (3)

Nisha | 00:24:00 | 4Comments |
Hey guys! Harini Nisha nak bagi freebies lagi! kali ni macam random sikit hehe (:


 


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

GIVEAWAY DAN PENCARIAN BLOGLIST BY JEPUN MARI

Nisha | 00:21:00 | 6Comments |
Klik banner untuk join! ((:

p/s: Nisha dah follow Blog (:

Mula : 18 Ogos 2016
Tamat :23 September 2016

Segmen: Blogwalking By YangBaik

Nisha | 00:16:00 | 5Comments |
Sila klik banner untuk join! (:


  • Kenapa join :


Mula-mula ingat segmen ni macam segmen yang Nisha dah biasa join, rupanya banyak benda yang kena buat yang membuatkan segmen ni nampak menarik. salah satu contohnya ialah kena buat essay XD (nasib baik kat sekolah Nisha suka buat essay kalau tak, harom nak join segmen ni lolXP)


  • Kebaikan Blogwalking :


First of all, dengan blogwalking kita boleh dapat jumpa kawan baru di samping membaca post-post yang menarik. Selain tu boleh promote sekali blog kita. Seterusnya boleh tambah ilmu (time kita bukak blog pasal tips/tutorial). Juga boleh amalkan sifat membaca (dengan baca celoteh blogger lain lagi2 yang suka post pasal kehidupan dorang). Malah boleh membuatkan seseorang tu happy dengan meninggalkan komen dekat post dia. Yelah contohnya macam.. okey, imagine kita tengah duk blogwalking , tiba-tiba nampak satu post dekat blog orang tu, dia tu pulak post gambar tengah sedih atau heartbroken, so time tu jugaklah kita boleh komen bagi dia kata-kata semangat. Dari situlah kita boleh masukkan satu nilai murni iaitu sifat prihatin terhadap blogger lain (: banyak lagi rasanya tapi sampai di sini sahaja kut Nisha nak bagi reason huhu
(143 p/p)
Maaf terlebih XD


  • Harapan :


Harapan saya agar Malaysia akan terus menjadi salah sebuah negara yang maju pada masa akan datang dan sentiasa berada dalam keadaan aman & harmoni (Yang ni Nisha tak berapa nak pasti sangat sebab tak faham soalan so Nisha main taram je jawab huhu)

p/s: Nisha dah follow Blog (:


Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 25 Ogos 2016 (6 petang)

Segmen Ucing Mencari Binatang

Nisha | 23:39:00 | 4Comments |
http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/08/segmen-ucing-mencari-binatang.html
Apakah Binatang yang ada dalam video Ucing Frozen.

"tak ada tangan tapi ada kaki,
ada kaki tapi tak pandai berdiri,
makan minum di mulut itu pasti,
nama binatang cari lah sendiri."

Jawapan ada dalam video Ucing Frozen.Cari dan beri jawapan pada komen di bawah.Syarat Segmen Ucing Mencari Binatang adalah mudah:

1) Follow Blog Ucing dan Google+
2) Buat Tajuk Post "Segmen Ucing Mencari Binatang"
3) Copy Semua Coding yang telah disediakan di Box dan Paste ke dalam Ruangan Html dan Publish.
4) Tinggalkan Url Post Anda dan Jawapan Sekali di Bawah Komen ini.

Tag Rakan Anda
person


p/s: Nisha dah follow Blog & Google+ (:

Tamat : 26 Ogos 2016

GIVEAWAY : 1ST ANNIVERSARY BLOG & MY BIRTHDAY

Nisha | 22:48:00 | 5Comments |
Sila klik banner untuk join!
Syarat pun senang nak ikut ((:
Nisha tag :
person
person
person

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 31 Ogos 2016

Book Giveaway by Abam Kie and Friends

Nisha | 22:45:00 | 8Comments |
Klik banner untuk join!
Syarat pun senang nak ikut ((:





p/s : blogger lain pun Nisha dah follow, so no worries! (:

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016

Freebies : Tumblr photos (2)

Nisha | 06:25:00 | 1Comments |
Another one! (:

 

  

  


using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

Freebies : Tumblr photos (1)

Nisha | 06:07:00 | 0Comments |

Assalammualaikum,
okay semua! Malam ni Nisha good mood nak bagi freebies gambar tumblr yang Nisha dah edit. Hopefully korang suka /smile/

 

 

 






using Photoshop CS4
via tumblr
credit goes to : person

HBJ Kini berwajah baru!

Nisha | 06:07:00 | 1Comments |

Hey semua! Yay! HBJ kini berwajah baru! Kalau sebelum ni tema HBJ ialah Fang dari boboiboy! Sekarang Nisha tukar ke ala-ala macam vsco/tumblr style gitu! Plus ada sikit-sikit masukkan theme dari Suicide Squad hehehe korang semua dah tengok belum movie tu? Best tau movie tu! My fav part all the time is Harley Quinn & Joker. Sumpah sweet weh! huhu 

Okey jom tengok perubahan yang Nisha dah lakukan sekejap tadi.


SEBELUM

 SELEPAS

tak banyak pun yang nisha tukar huhu. Harap korang semua suka dengan perubahan ni! ^_^ baiklah, itu sahaja.
I hope you guys are having a great day today!
Sincerely,
Nisha
p/s: thank you for reading this short post! /hugs/
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.