Facebook

Segmen Encik Kidal : "Marhaban Ya Ramadhan"

Nisha | 16:44:00 | 2Comments |

klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Niat berpuasa :


Perkara yang membatalkan Puasa: 

Nikmat berpuasa :


Kenangan paling manis time ramadhan :
Nisha still ingat time kecil-kecil dulu, episod yang paling nisha suka tengok ialah Upin dan Ipin. Tiap kali Nisha lapar ke dahaga ke time puasa mesti Nisha akan ingatkan diri Nisha yang, "Upin Ipin boleh tahan puasa asal aku tak boleh tahan?" (something like that laa) lol. Taktahulah kenapa tapi memang dari dulu Nisha suka tengok dorang makan ayam. Sampai bila berbuka pun confirm Nisha akan minta ayam goreng nak sama ngan dorang kkkk XD


2 comments:

Muhammad Khairuddin Lim said...

selaamt berpuasa

Ayu Barbydol said...

salam ramadhan

jim join GA

http://ayubarbydol.blogspot.my/2016/06/first-giveaway-ramadhan-2016-by-ayu.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.