Segmen Bloglist Bulan Jun-Julai by HBJ

Nisha | 05:56:00 | 18Comments |
*TAMAT*

http://i.imgur.com/wO5PiLO.png?1

Assalammualaikum semua! Okay, hari ni Nisha nak buat satu segmen iaitu Segmen bloglist bulan jun-julai by HBJ ! Yay!  hehehe okay, jom tengok syarat-syarat untuk masuk segmen ni ^_^



  • Syarat-Syarat :



  1. Follow blog HBJ dan CB
  2. Like fanpage blog HBJ dan CB
  3. Buat satu entry tajuk Segmen bloglist bulan jun-julai by HBJ  , iaitu dengan letakkan banner segmen dan backlinkkan ke entry ni
  4. Comment link entry korang di bahagian komen di bawah
Senang je kan? ^^



  • Hadiah :

Nisha hanya perlukan 20 orang blogger yang terawal sahaja untuk di masukkan ke dalam bloglist Nisha bulan jun hingga bulan julai ^^ Nisha akan masukkan 20 orang blogger ni asap selepas mereka menghantar penyertaan mereka (:



  • Tarikh tutup penyertaan :


10 Jun . Ya, walaupun mungkin ada yang dah tak sempat untuk Nisha masukkan ke dalam bloglist, korang still boleh ambil kesempatan ni untuk blogwalking peserta-peserta yang lain ^^ sebenarnya itulah tujuan Segmen ini diadakan :D



  • Senarai Peserta :


senarai peserta (akan diupdate dari semasa ke semasa)

Baiklah, that's all ^_^ Goodluck korang! :D

Sincerely, Nisha

18 comments:

BaNu Syah said...

join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Ain Zuhairi said...

Ain join...
http://ainpunyeceritalah.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Cahaya Ketinggian Kehalusan said...

hai, yaya join ^^V
http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Izzati Suhaide said...

join..

http://www.izzatisuhaide.com/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Pokcik Blogger said...

pokcik join..

http://www.pokcikblogger.com/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Farrah Nadia said...

farrah join :)

http://frrhnd.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

nur sabrina said...

Sab join ^_^

http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Afif Rayyan said...

Selamat bersegmen

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

salam..join

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Ahlam Miera Shafie said...

http://ahlamsjourney.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Don Ayhan said...

join jugak

http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/06/mari-ramai-ramai-join-segmen-yang.html

remaja comot said...

sy join

http://historyjitra.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

najwa zahid said...

join jugak

http://najwazahid94.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Shaidatul Aireen said...

elsa join :*

http://elsaalicious.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

SITI SORFIENA SYASHA said...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Misya (Aimi Syahirah) said...

http://www.aimisyahirah.com/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Syahidah Fadilah said...

http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html

Zafirah Nazri said...

https://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/06/segmen-bloglist-bulan-jun-julai-by-hbj.html?m=1

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.