Kad Raya daripada Shida

Nisha | 05:05:00 | 4Comments |

Assalammualaikum semua!

Okay, actually kad ni dah sampai semalam cuma semalam tak sempat nak update sebab busy. hehe
so yeah! Kad Raya Nisha dah sampai. Kad ni untuk sempena >SEGMEN< yang Nisha dah join sebelum ni. Wah, tak sangka betul mingu ni dah dapat. Terima kasih ya untuk kad ni ^_^ Kad ni cantik sangat. first time ni dapat kad raya daripada blogger. kalau sebelum ni pernah dapat kad raya biasa-biasa. tapi yang ni dia limited edition punya. /bangga jap/ hohoho

Anyway, kertas periksa Nisha dah dapat. tinggal dua subjek je lagi yang belum dapat. Agak sedih dan kecewa juga sebab target kali ni tak tercapai. but it's okay masih ada lagi peluang. dekat PAT (Peperiksaan Akhir Tahun) nanti. Korang semua doa-doakan Nisha lah ya. Next year dah SPM. seram nya T.T

Baiklah, itu sahaja.
Sincerely,
Nisha

4 comments:

SITI SORFIENA SYASHA said...

Opi pun dapat kad raya dari Shida. sama :)
tahniahh ^^

Mommy Cici said...

masih lagi menunggu abang posmen T_T

Osman said...

salam, jemput join segmen bloglist saya :)
http://iniblogke.blogspot.my/2016/06/iniblogke-ramadhan16-bloglist.html

Nurfaezah Abdullah said...

best nye dpt hadiah dari kwn blogger kan ^^

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.