GIVEAWAY CONTEST | Serunding Daging byIstanaSyurga

Nisha | 05:08:00 | 4Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Time kecik-kecik dulu, Nisha nak jadi seorang saintis. Tak tahulah kenapa. Maybe sebab kemaruk cerita Jimmy Neutron and cerita kartun yang lain XD Time first-first tengok Jimmy Neutron dulu Nisha rasa macam "Wah bestnyaaa rumah dia ada makmal sendiri" and then, "Wah bestnya dia ada haiwan peliharaan robot sendiri" and macam-macam lagi!
First thing yang Nisha selalu fikir time kanak-kanak ialah, bila nisha dah jadi saintis berguna pada masa hadapan, Nisha nak reka bentuk and cipta kereta terbang! Hohoho Tapi bila dah besar ni barulah tahu yang semua tu hanyalah rekaan semata-mata. But hey! Nisha pernah terjumpa entry blog yang tunjuk gambar kereta terbang pada abad akan datang. Tapi tak tahulah betul ke tak huhu.
But sumpah Nisha kata. Nisha memang hantu kartun sejak dulu lagi. Sampai sekarang! Haa.. tak percaya? Buktinya Nisha sedih sejak CJ WOW SHOP di tayang kat TV9. habis hilang semua kartun kegemaran aku ergh -_- lol
Time kecik-kecik jugak Nisha selalu imagine nak jadi marine saintis. Yup. sebab kemaruk cerita kartun juga hehehe. kartun apa?? kartun doraemon. XD Alaaaa yang part dia menyelam beramai-ramai ke bawah laut tu! Korang still ingat lagi? siap boleh bernafas dalam laut lagi. hehehe
Actually cita-cita Nisha ni selalu berubah-ubah. Pada masa kini, Nisha dah masuk ke form 4 dan sekarang Nisha dah tahu apa maksud cita-cita sebenarnya. Banyak jugalah Nisha dengar nasihat yang diberikan oleh cikgu-cikgu Nisha time masuk form 4 ni. and buat masa ni Nisha punya cita-cita ialah seorang akauntan bertauliah di samping menjadi seorang penulis novel genre paranormal. Korang doa-doakanlah ya ^_^

4 comments:

Jamil Hashim said...

singgah ramadhan

https://belogs.blogspot.my/2016/06/giveaway-contest-serunding-daging-by.html

Nona Qiyah said...

Wah3, akak pun penah nak jadi doraemon duluu..boleh keluarkan apa apa je yang kita nakk..magic sgt..hehehe~

tapi ape pun yg akak do, ni yg akak cita-citakan..jom baca:-

http://nonasani.blogspot.my/2016/06/giveaway-contest-serunding-daging-by_66.html

Cik Kejupenyet said...

Singgah dari GA yang sama

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveaway-contest-serunding-daging.html

Noor Najwa said...

semoga berjaya jd akauntan & penulis

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2016/06/giveaway-contest-serunding-daging-by.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.