GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

Nisha | 16:34:00 | 6Comments |
klik banner atau >SINI< untuk join! ^^

Dua Buku Yang Nisha Nak Sangat :

  • Buku Opah Gangnam Style

Selepas membaca review untuk kedua-dua buku ni, Nisha rasa buku Opah Gangnam Style maybe memang sesuai untuk Nisha sebab Nisha  salah seorang kpopper. Tbh, Nisha teringin sangat nak baca dan tahu pengalaman pelajar Malaysia dekat Korea. I mean like, "Mak aih. untung ah kau belajar kat sini. setiap hari jumaat boleh tengok artis dekat luar  Music Bank" etc lol But seriousy, kalau boleh nak sangat buku ni ^^ 
  • Buku Laki Aku Negro Kau Peduli Apa ?

Tajuk buku ni memang betul-betul tarik perhatian Nisha. Bukan apa, dia lain dari yang lain. walaupun at my first thought i was like, "k ni kes takde tajuk lain ke ape" lol but after Nisha baca review awak, Nisha terus rasa nak baca buku ni. 

Alright that's all ^_^

6 comments:

Nurulatika Yunus said...

good luck :) sy pun join juga hehe

Nini Hanini said...

cute gila ayat dekat orang komen tuh, hahaha
"koko tok aba" XD mesti minat gila boboiboy kann? :D

kak nini pun join jugak GA nih. good luck tau! :3

Nazihah@Jiha said...

Best of luck :)

The KehalusanKelembutan said...

salam singgah , semoga berjaya , b



http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

Kei Konves said...

good luck tau :)

http://keikonves.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html

Kim Chaa said...

Terima kasih join :) nantikan ehhh, nak umumkan pemenang ^^

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.