Facebook

Cuti Sekolah dah habis

Nisha | 14:49:00 | 1Comments |
Assalammualaikum semua,

Wah, pejam celik pejam celik cuti sekolah selama 2 minggu dah habis. Sumpah Nisha rasa . sekejap gila masa berlalu. Ni belum naik form 5 lagi. kang kejap je esok dah SPM. Ya Allah.. seramnya T.T

Selama dua minggu ni Nisha tak buat banyak kerja sangat pun. Antaranya


  • Blogging
  • Edit Gambar
  • Online Instagram (Fanpage kpop)
  • Layan Youtube
  • Main Game Subway Surf & Piano Tiles
  • Karoke (nyanyi sambil ikut lirik dekat youtube)
  • Layan Boboiboy (Dari season 1 untill season 2)
  • Belajar buat doodle guna SAI (Tapi tak jadi pun sobbs)
  • Kemas rumah
  • MEREPUT


okey yang bawah sekali tu memang selalu berlaku. betul! sampai ada satu masa tu kita nak tidur pun dah tak boleh. Nisha pun apa lagi. Baring then tengok siling lepastu mereput lolz . Time cuti sekolah rasa macam nak pergi sekolah tapi.. bila dah pi sekolah, taknak pi sekolah. entahlah. perasaan ni selalu berubah-rubah. Sometimes penat nak ikut hati ni. XD

Semalam Nisha try buka SAPS tapi tak boleh. sedih betul. baru ingat nak tengok markah peperiksaan PPT Nisha dapat berapa. sobbs. But its alrigh. Sekolah pun dah buka.. kita tunggulah result yang akan cikgu bagi nanti. huhu Korang doa2kanlah result Nisha kali ni lebih bagus berbanding yang UP1 punya ya .. //tiba2 seram sejuk//

Alright. bhoii!
Sincerely,
Nisha
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.