Facebook

Segmen Blogwalking Lepas Raya!

Nisha | 00:24:00 | 5Comments |
(Klik banner diatas! ^^)

Pengalaman raya yang Nisha tak boleh lupakan :
Nisha bersama cousin Nisha tersalah raya rumah orang. Cuba korang teka kitorang berdua raya kat rumah siapa? haha nak tahu?? Kitorang TERraya rumah orang bangla ! OMG Seriously kitorang tak perasan! XD Time tu kitorang berdiri dpn pagar rumah orang tu. Kitorang bagi salam. Lepastu Orang bangla tu suruh tunggu. Kitorang terkjut gila time orang Bangla tu keluar. Kitorang ingat nak cabut. Tapi tak jadi sebab dia datang balik and then kasi duit raya kat kitorang. Sorang seringgit. lol XD Haha by the way, ni cerita time Nisha kecik2 dulu tau. Cerita latest takda sebab tahun ni terlampau busy dengan PT3 hehe :D That's all ^^

Saya tag : Dieba

5 comments:

Nad Simple said...

Nad singgah dari sgmen yang sama :)

http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

Noor Najwa said...

blogwalking dan follow sini
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/07/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

Aja Mazlan said...

dari segmen yg sama
gluck

http://inspiritofdays.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

jue rahman said...

kita dr segmen yg sama..

http://juraidahrahman.blogspot.com/2015/08/segmen-blogwalking-lepas-raya.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.