Facebook

Let's shopping

Nisha | 22:23:00 | 2Comments |

Assalammualaikum semua,
Today Nisha nak review dua Online Shop for Malaysian.

LEFLOWERSHOP & HIJABBYLF
Kedua-dua kedai ni di jaga oleh admin yang sama
Any questions bleh Whatsapp 0177143306 and WeChat Hijabbylf

LEFLOWERSHOP jual accessories/perfume/beauty products dll
HIJABBLYF jual Tudung, Loose Top, Boyfriend Shirt , shoes
and many more!

semua barang berharga berpatutan and ready stock! layanan dorang memang best! rasa macam VIP pun ada lol lol cx Tapi serious Nisha kata Online shop ni memang best. You have my word guys!


  • Barang-barang yang ada di Leflowershop


Salah satu stuff yang popular mereka jual adalah DIY bracelets! semua gelang dorang cantik-cantik. (Korang boleh customize sendiri)


Semua perfume adalah original 100% ! (;



kepada sesiapa yang berminat nak beli Charms, korang boleh order di Leflowershop! Banyak pilihan ada :D




Teddy bear besar pun adaaa dgn saiz yg berbeza !

Jam tangan comel pula hanya RM30-35 (harga Semenanjung)

Tassel Keychain


  • Barang-barang yang ada di Hijabbylf


Tudung bawal, Tudung Halfmoon


Boyfriend Shirt

Loose Top




Sweater




Shoes



Dan banyak lagi!

So apa lagi yang korang tungggu? jom visit mereka!

xoxo Nisha

2 comments:

sha dhira said...

wah, macam2 ada tu.. terjah.
Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad
#prayforpantaitimur

Tashira Sha said...

omo kasut tu lawa gilaaaa

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.