5YearsWith샤이니

Nisha | 20:21:00 | 0Comments |
Annyeong~!

Yeay!! Cuba teke hari ni hari apa? :) Hehehe.. Not my besdey la! But, SHINee 5th Anniversary !! Happy Anniversary Oppa!! Louve u guys!! :) hehehe.. Cer tengok gambar kat atas . Gambar time first2 debut dorang :3 Ngeee.. Tengok muka taemin .. muda kn? Yelaa.. Form4 kott :3

Okay, jom kita tengok Gambar2 dorang sebelum dan selepas jadi artis ^_-

Onew
Sebelum
Selepas

Jonghyun
Sebelum
Selepas
Key 
Sebelum
Selepas
Minho
Sebelum
Selepas
Taemin
Sebelum
Selepas

Keseluruhannya,

Ngee~! Amacam? Berubah kn? :) hehehe. Oit! Jgn igt dorang wat pembedahan plastik plak --'' Just Jjong je yg wat k?? Itu pun sbb dia aksiden -_-'' Btw, Jom kita dengar lagu Debut dorang ^^

Replay
Love Like Oxygen
Lagu dorang sekarang yang paling Terhangat!
Dream Girl
Why So Serious
hehehe.. Panjang pulak Entry kali ni ye dak? >.< By the way, Ni kek yang Nisha buat dan doodle khas untuk SHINee ^_-
*Psst! Just joke k? Kek tu bukan yg aq buat LOL Doodle tu pun :) Sje nk banggakn diri LOL*

Okayla... Sampai di sini sahaja. Kepada yang sudi baca, terima kasih. Kalau tk nk komen takpa :)
-Nisha-

nk cantikkan template blogskin korang? Meh sini!

Nisha | 22:15:00 | 1Comments |
spe sini pengguna blogskin?? Haa,, korang nk cantikkan template blogskin korang tu tk? Kalau nk boleh beritahu nisha . Baca http://annyeonghaseyooppa.blogspot.com/2013/05/nak-edit-blogskin-meh-sini-d.html untuk lebih lanjut. Sume yg Nisha buat adalah FREE . tak pyh nk bayar2 :) Haa, apa tunggu lagi .. jom tekan link atas ni ! ^_^

Segmen Doodle Samsung Phone

Nisha | 03:56:00 | 1Comments |

Okay, Nisha ada buat satu segmen baru, Kepada yang nak join, bolehlah klik banner. 15 peserta bertuah akan mendapat Doodle Samsung Phone :) Apa lagi, Jomlah join! ^_^

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.