Facebook

Banner Da siap!

Nisha | 20:28:00 | 11Comments |
Assalammualaikum,

Perhatian kepada peserta SBBBN , Nisha da kasi link banner korang di kotak komen. Berharap korang suke dengan Banner tu >< huhuhu.. Penat juga nk buat banner gif ni. dalam 10 peserta request banner . Huhuhu.. Nisha buat selama 2 hari. itu pun terpaksa buat simple .. Bukannye ape.. Minggu depan Nisha ada piksa. (Eh, bukan form 1 ade pbs je ke?) Yelaa.. Tapi ade subjek tertentu yang kitorang kene amik piksa jugak. macam GEO, Sejarah etc.. --'' hurmm..

Allhadullilah siap juga banner tu semua >< hehehe.. Okaylah. Sampai di sini sahaja . Nisha nak out dulu. Assalammualaikum,
-Nisha-

Header for peserta SBBBN

Nisha | 00:53:00 | 2Comments |
Assalammualaikum,

Okay, kepada peserta


Sila ambil korang punye header di bawah ni ok? berharap korang berpuas hati dengan header di bawah ni :)

http://3.bp.blogspot.com/-P3lVqeXmHPM/UX93qyRutdI/AAAAAAAABs4/3jao99r0od8/s1600/Header-Alisya.png

http://4.bp.blogspot.com/-llPKRJNYMYg/UX93zN8eM0I/AAAAAAAABtA/E5VJ8MgnooE/s1600/Header-Aida.png

http://3.bp.blogspot.com/-7Cus2mQWig0/UX937_E06xI/AAAAAAAABtI/9RuCdIAP0Js/s1600/Header-Mira.png

Okay.. Review dan Simple Header dah selesai! So, kene tunggu banner gif je la kn? :) Hehehe.. Ade yang dah siap dan ade yang blom siap lagi. So, Nisha akan post kn ke semua banner gif tu pada keesokan hari ok? :) Sorry ye kpd peserta yg request banner gif . Korang kene tunggu sampai esok >.<

-Nisha-

Review Blog Peserta SBBBN

Nisha | 00:45:00 | 2Comments |
Assalammualaikum,
Haa, okay, seperti yang di katakan tadi, Nisha akan review blog kn ? :) Hehehe.. So, ini dia review untuk peserta yang nk kn review blog . ^^

Zafirah's Blog

>SINI<


  • 1. Blog peach/merah cair + hitam sikit-sikit! I LIKE !
  • 2. Blog Zafirah memang kemas, dari dulu lagi :)
  • 3. Dekat blog dia semua cute-cute!
  • 4. Tunggu apa lagi ? Follow lah blog Zafirah ! :D


>SINI<


  • 1. Blog colourful! 
  • 2. Blog Atiey memang kawaii ~! Love Kawaii very much! >.<
  • 3. Dekat blog dia semua kawaii- kawaii ! tgk tu ade widget kucing. Meow ~ 
  • 4. Tunggu apa lagi ? Follow lah blog Atiey ! :D


Haa.. Itu dia .. Berharap korang suke dgn entry review blog ni :) Kepada yang tengah baca ni, korang janganlah baca je, jomlah terjah. Best taw blog dorang niyh ^_^ 
So, lepas ni nak kasi header pulak. Tunggu k ? :)

Segmen Barang Blog By Nisha TAMAT!

Nisha | 00:24:00 | 0Comments |
Assalammualaikum,
Okay, sekarang ni Nisha baru je balik dari sekola.. >< Hahaha.. Saje je nk update blog awal. Okay2 .. Haa, korang tawu kn yg hari ni hari ni apa? Yup Segmen Barang Blog By Nisha sudah Tamat :D Haa.. hehehe. Firstly, Nisha nak ucapkan terima kasih kepada blogger2 yang join Segmen Simple ni. Seramai 15 orang yang join . ^^ Gomawo chingu! >< LOL hehehe.. Okay, di sebab kn peserta yang join segmen ni tak berapa nk 'heboh ' Sangat, So, Nisha dan mama Nisha membuat keputusan untuk :
  • Semua Peserta yang join akan mendapat barang blog yang dia nak 

Ha, Amacam? Best ? ><  hehehe.. So, Kepada semua peserta Segmen Barang Blog By Nisha,
Di minta bersabar untuk barang2 blog korang yang telah di request. Sorrylah kalau barang blog tu buruk .. Nisha da memerah otak untuk mengeluarkan idea supaya dapat buat banner dan header yang comel2 belaka >< hehehe.. Ceh! Ayat aku, tak boley belah >.< hahaha.. Okay, Kejap lagi Nisha akan mulakan review blog. Pastu Simple Header . And then lastly, Banner gif :) 
Okay, tu sahaja .. Tunggu kn barang2 blog tu ya :) 
-Nisha-

Segmen Barang Blog By Nisha

Nisha | 00:00:00 | 17Comments |
TAMAT!!
Assalammualaikum,

Okay, pada hari ni Nisha nak buat satu Segmen simple yg bertajuk Segmen Barang Blog By Nisha
Okay, dalam segmen ni Senang je syarat2nye :) Follow blog, buat entry. Siap . :) Kalau tak caye, cer tengok kt bawah *wink*

http://2.bp.blogspot.com/--_FdNfo9AJ8/UXe-c4XY9QI/AAAAAAAABpQ/dh1sfFDuajE/s1600/bannerbarangblog.gif

Link Entry ni :- http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html

Syarat-syarat yang mudah!

  1. Follow blog HBJ dan Nazana
  2. buat satu entry di blog. Tajuknye mestilah Segmen Barang Blog By Nisha
  3.  Korang Tulislah dalam entry korang tu yang korang nk barangan blog ape. Satu je taw! Banner gif ke, Simple header ke or review blog :)
  4.  Da siap buat entry, post link entry korang di kotak komen. Tempat lain tidak akan Di terima !
Ha.. Senangkn? 4 Syarat je :)

Hadiah yg simple :-

  • 2x Banner Gif 
  • 3x Simple Header
  • 5x Review blog
Tarikh tutup :- 30/4/2013  
*kalau pernyetaan tak dapat sambutan, Contohnye sorang je yg join, maka sume hadiah akan menjadi milik dia ..*

Cara pemilihan :-

  • Cabutan Bertuah (Mak Nisha yg akan tolong ^^)
  • Entry yang kreatif
  • Blog yang ringan dan tak serabut
p/s: Senarai peserta Nisha akan Updatekan hari demi hari. :) Oh ye, Kepada yang join Segmen ni, Nisha pasti follow back *wink* :)

>SENARAI PESERTA<

Berharap Segmen ini dapat sambutan. Amin! Ha, apalagi jomlah join beramai-ramai .

Senarai Peserta Segmen barang blog By Nisha

Nisha | 22:00:00 | 2Comments |
Assalammualaikum,
Okay, kay bawah ni adelah peserta untuk segmen barang blog by Nisha :)
hehehe.. kepada yang join, Terima kasih ye :)


  1. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  2. http://iema90.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  3. http://alisyasuju.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  4. http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  5. http://cikaydashafiqa.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  6. http://www.nurdzafirah.my/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  7. http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  8. http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  9. http://activediary.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  10. http://masespiranza.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  11. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  12. http://i-ezzaen.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  13. http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  14. http://missdotatiey.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html
  15. http://bondaqalish.blogspot.com/2013/04/segmen-barang-blog-by-nisha.html

Ha,, ape lagi? Jomlah join :) Mane tawu ade rezeki kn? *wink*
Klik Banner, :)

saya nak doodle free by lynn

Nisha | 03:19:00 | 3Comments |
klik banner ok? :)

Nisha nk ni boleh? :)


Warna Tudung :- Biru pekat + Biru cair
Warna baju :- Kelabu 

Review Blog Super Awesome!

Nisha | 09:33:00 | 1Comments |
Assalammualaikum,

Okay, hari ni terasa rajin pulak. Hehehe >< Nisha nak review sorang kawan Shawol Nisha. Kemungkinan dia baru buat blog ataupun baru memasuki alam blogger .. >< Hehehe.. Mari saye kenalkan pemilik Blog Super Awesome!  <-- klik link ni k? :)


Haa... Nisha suke tengok blog ni. Kenapa? Sebab blog tu colourful.. nmpk ceria je bila masuk blog tu >< Oh ye, Nisha rasa, korang pun dah tawu kn dia ni fanatik akan ape? :) Yes . KPOP! Haaa.. Tu dia.. tapi dalam2 byk group Kpop, dia paling minat group SHINee !

*Ahli2 SHINee*

*Ini lah Jonghyun!*

Yeay! Same macam Nisha . LOL >< Okay, ultimate biased dia adalah Jonghyun ^^ hehehe.. :) Ohye, lupe plak nak kenalkan nama blogger tu .. >< okay.. Nama dia  Khairina . Tapi lebih suke dipanggil Khai ^^ Umur pula 16 tahun .. Dia study kt Pinang :) hmm.. Kalau korang nak kenal lebih rapat ngan Khai ni, bolehlah pi twitter dia @Khai_Khairina  Hehehe.. pnjang pulak Entrie review ni ><  hahaha.. Its sokay.. sbb mata ni masih blum ngantok =_='' ha... Hari jadi Khai pulak dah lepas iaitu pada 1 Jan .. Awal kn? :) Nisha bulan 8 .. *eh tak tanye pun* hahaha.. saje je nk bagitawu --''

Okaylah, Sampai disini .. Assalammualaikum, kepada yg nk follow blog Khai, di alu-alukan la ye ^^ Apa salahnye beri sokongan kn ? :)


-Nisha-

Blog HBJ di review!

Nisha | 09:11:00 | 2Comments |
Assalammualaikum,

Okay, Sorry sebab lambat update blog --'' sekarang barulah dapat sign in blogger.. Okay, back to the story,  Blog HBJ di review! Wah ! Tetibe rase excited >< LOL ok... hehehe.. btw, skrg ni baru balik dari kedai makan .. Eh? Dah nk pukul 12 pun masih mkn? Ish3 .. >< hahaha.. nk buat macam mana.. Ayah dah ajak.. Hantam je laa.. Hehehe.. Rezeki jgn ditolak ye dak? :) Okay, Kali ni blog HBJ direview oleh Ismah .. ^^ Thanks ye Ismah ^^  Okay, kalau korang nk tgk entri review blog psl HBJ ni, boleh klik SiNi Ataupun,
kalau korang da malas sgt, tengok je la gambar bawah ni .. :P
* Klik untuk besarkn gambar*

Haa.. hehehe.. Sekali lagi thanks ^^ Hampir kesemuanya komen positif psl blog ni. Alhamdullilah .. hehehe :)
Sekali lagi Gomawo ~! :D

okaylah.. Itu je untuk malam ni . Kalau ada apa2 yg Nisha nk update kn, nnti Nisha update pada lain hari . Malam da makin larut ni .. Eh .. bukan malam.. Dah pagi >< LOL hehehe.. What Everlah.. Okaylah. Bye.. Assalammualaikum. Good Mornight korang ! :)

-Nisha-

Shinee Why So Serious ?

Nisha | 00:36:00 | 1Comments |
Assalammualaikum,
Okay, now serius happy. because? Yup SHINee punya lagu da keluar! :D Aaa.. !! Heheehe.. Oh ye.. Walaubagaimanapun, tetap sedey .. Yup.. Jonghyun Bling2 takde dlm MV tu.. Sob3 T.T *lap air mata* 
hehehe.. kepada yang nk tengok video lagu terbaru dorang , klik >SINI< or tgk je terus kt bawah ni :)

MV


MV Teaser

okay tu je. Assalammualaikum :)

Tutorial Twitter Widget

Nisha | 03:25:00 | 1Comments |
Assalammualaikum,
Okay, tadi Nisha cek cbox. ade sorang tu tanye sesuatu. Jom tgk :)

Hehehe.. Okay, tampa membuang masa, jom kite mulakan! *tiup wisel*

| Example |

1. Copy code di bawah ni
<div style="background:url(URLBG) no-repeat;width:200px!important"><script src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js"></script><script charset="utf-8" src="http://widgets.twimg.com/j/2/widget.js"></script><script>new TWTR.Widget({version: 2,type: 'profile',rpp: 5,interval: 30000,width:200,height: 207,theme: {shell: {background: 'transparent',color: 'transparent'},tweets: {background: 'transparent',color: '#333333',links: '#999999'}},features: {scrollbar: true,loop: false,live: false,behavior: 'all'}}).render().setUser('USERNAME').start();</script></div> 
2. Template designer, paste di dalam HTML/JavaScript
3. Template classic, paste dekat mana-mana korg suka.
4. Save

Pink : URL background
Biru : Username twitter


Ha, sekarang pulak nk kasi freebies ^^



http://i.imgur.com/FVVim.png
http://i.imgur.com/dMtmO.png
http://i.imgur.com/1oYX5.png
http://i.imgur.com/tSfMr.png
http://i.imgur.com/C88y7.png
http://i.imgur.com/sALYn.png


Sorry ea sbb main copy paste dari blog org --'' Anyway, skrg da tawu kn ? Hehehe.. :)

Kredit to Unnie

Kpop Stuff Sampai!

Nisha | 02:52:00 | 1Comments |
Assalammualaikum,

Okay, Ahad yang lepas Nisha pergi Berjaya Time Square, Yup, nk pi beli stuff Kpop  SHINee! Hehehe..
Oh ye, lupe nk habaq mai yg Nisha da Kurang minat Super Junior. Entahlah. Nisha pun tak tawu. Now, Nisha tgh demam kn group SHINee!! *Wink* paling Suke ngan Jonghyun. :*

*Eh? dia senyum kt spe tu? >.<*
lol. Abaikan Pic kt atas ni k? ><
Hmm.. Okay, kejap lagi Nisha uploadkn gambar stuff2 yg Nisha da beli. Firstly, Kepada yg kat luar sane tu yg nk pi beli kpop stuff tapi x tawu kt mane tempatnye, boleh pi kt:-


  • KPOP Shop info: 

My Star Collection Trading Lot 05-36,
5th Floor,Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malaysia
Tel : 603-2144 7017
Email : mystar_trading@yahoo.com
Okay, jom tgk Gambar2 yg nisha tangkap semalam >.<

Haa.. inilah kesuluruhan Stuff Shinee yg nisha beli. Hehehe.. >.< Kebanyakannya Jonghyun punye Stuffkn ? *wink*
Yang ni pulak Nisha dapat Free Gift dari tauke kedai tu. Hehehe.. Baik hati btul Amoi tu. Kamsahamnida ~! :D

Yang ni Pulak SHinee's Glow Stick. Haa.. Nisha paling sayang bende ni. Nisha nk jaga elok2.. Mnelah tawu kn nnti SHINee wat konsert kt Malaysia.. Nnti bile pegi sane adelah Glow stick ;) heehehe..

Hmm.. Okaylah.. Sampai di sini sahaja. Assalammualaikum :)
-Nisha-

sebab orang malas nak join giveaway / segmen

Nisha | 01:28:00 | 4Comments |
*Gambar hiasan*
 ok,,ini berdasarkan pengalaman Nisha sepanjang join segmen & GA yang ada dalam blog..memang tak lepas pandang kalau nampak contestterbaru yg dianjurkan oleyh para blogger. .sentiasa mmberi sokongan. .mana tahu kalau-kalau ada rezeki  nak menang kn..
nk tahu sebab apa sejak akhir-akhir nieyh Nisha jadi pemalas cikit nk join semua contest yang ada..nampak segmen baru..fikir banyak kali nak join..
  • syarat banyak
Nisha faham kalau syarat banyak mesti hadiah pown banyakkan.tapi penganjur bleyh tetapkan syarat . .setakat follow blog dan like fanpage dah la,nieyh termasuk sekali twitter , klik iklan berbagai ,nak kena share gambar-gambar pulak,padahal sponser hadiah hanya barangan blog saja.kalau dua tiga orang sponser aje boleyh lha terima,,nieyh kalau 10 sponser ,,alamak,,,jenuh nak ikut semua..alhamdulillah setakat Nisha join contest dalam blog 98% dikatakan mengikut syarat,,
  • kena buat entri
kena buat entri pasal contest tue ? yeah itu tak salah kan..mungkin semua orang boleyh ikut..sekali gus kita dapat promote contest rakan-rakan blogger..
  • tag kepada kawan-kawan
tag kepada kawan-kawan,,kebanyakkan yang Nisha tengok ,,,selalunya bnyak ada pada segmen .kena tag beberapa orang yg penganjur nak,, perlu ka nak tag semua tue ? lepas tue nak kena inform pada blogger yang kita tag,,sama ada diorang nk join itu terpulang lha kan,tapi berbaloi ke kita tag kat diorang ? sama-sama lha fikir.. :)
  • top refferal
kebanyakkan top refferal nieyh dalam giveaway,,mungkin hanya blogger-blogger yang tertentu boleyh dapat top refferal.selama Nisha join contest kalau ada top refferal jew,,macam dah dapat agk sape pemenangnya.99% kebanyakkan orang yang sama jew.Nisha pernah promote satu GA tue,,boleyh dikatakan tiap-tiap hari ,banner GA pown tampal kat blog,,mudah-mudahan boleyh lha dapat top refferal..tapi hampeh jew..sejak-sejak tue sudah malas nak promote berbagai lagi..
  • senarai peserta
kalau peserta-peserta dah join,mesti penganjur akan keluarkan senarai peserta mengikut susunan link blog kan,,so Nisha begitu alert taw kalau senarai peserta dikeluarkan ,,Nishaakan check,,kadang-kadang tue pernah jugak link blog Nisha x tersenarai ,padahal Nisha join ,so Nisha inform yg link blog Nisha  xada,,alhamdulillah diorang check2 dan masukkan,bagus lha mcm tue,,kadang-kadang Nisha tengok,dalam senarai peserta tue sampai ada double link, ,ada Nisha inform kat dorang cakap kenapa ada dua tiga blog double link.harap diperbetulkan,sampai masa umumkan pemenang try check lgi ,,still double link,,so mohon alert tntg senarai peserta tmbh2 contest yg terlalu banyak peserta join.
  • hadiah yang ditawarkan
ini khas untuk sponser-sponser lha kn..kalau nk jadi sponser dalam satu contest first fikir lha dulu,,sama ada betul-betul ke nak sponser banda tue ,contohnya , jam,baju dan lain-lain lagi.takut nanti tiba masa pemenang tuntut hadiah korang x mampu nak bagi.
  • sikap sponser
to sponser-sponser mohon berlaku jujur lha,pengalaman Nisha banyak sangat tertipu dengan blogger, dah tuntut hadiah tapi sponser still diam no feedback,egghh,,bengang kalau sponser cenggini,pernah Nisha menang mysteri gift join satu GA nieyh,dh pm detail kat sponser, sampai sekarang sponser tue diam aje,hello, ,kalau nak sponser tue biar lha betul-betul ,jangan main-main,,geram betul ,,dahah menang tapi hadiah still x dapat,,menang ke dipanggil tue ?
  • contest dibatalkan
contest dibatalkan sebab x cukup peserta, target peserta tinggi pulak tue,dh tue syarat berbagai lagi,kadang-kadang kesian pada orang yg dah join,lepastu dibatalkan ,padahal tarikh tamat lambat lagi,at least kalau nak batal pown bagi tempoh dua hari sebelum tarikh tamat baru lha nak  dibatalkan,ini tak,,baru berapa hari , dh nak dibatal,baik tak payah buat, , so,,korang kena lha rajin promote contest yg korang buat tue,,
  • hanya mahu follower ramai
ok,ini satu hal lagi. . bengang dengan sikap sesetengah blogger nieyh. . mohon blogger-blogger yg buat contest,kalau dh tiba tarikh nk inform pemenang,,tolong lha jangan hilangkan diri,,penat-penat kowt join,,tgk bila dah tiba masa umumkan pemenang si penganjur contest hilangkan diri,,Nisha pasti kes nieyh bukan Nisha  sorang aje,tapi blogger lain pown mrh jugak kowt.actually ada sorang blogger nieyh,,anjurkan satu GA,,hadiah yg paling awesome tedy bear,syarat yg dia kenakan mcm GA lain pulak,,tpi memeningkan jugak,kena buat banner kesukaan dia,kna buat banner untuk teddy bear,huh,,mcm2 perangai.alih-alih bila tanya pasal pemenang dia cakap pemenang diumumkan secara personal.haishh..lebih baik kau buat GA secara personal,,senangkan..padahal mahukan follower yang banyak,,tpi hadiah entah kenama..jangan hanya menanam tebu dibibir saja
  • entri kreatif
mengenai entri kreatif pulak,,contohnya entri kreatif pasal apa nak baju ke ape-ape ke,,entri kreatif pasal bufday ke kan..mohon si penganjur tolong lha check satu persatu entri,,supaya betul-betul kreatif,kalau 200 peserta yang join maka 200 peserta jugak lha kena terjah entri diorang,,jangan hanya dah terjah 5 org dah jumpa entri kreatif.jgn brsikap mcm tue yea..mohon check bgi hbis mana tahu ada lgi yg lebih kreatif,

so,,apa yang Nisha ceritakan berdasarkan pengalaman Nisha selama join contest dalam blog...selepas nieyh tak nak join sangat contest,,hanya contest yang terpilih Nisha akan join.kalau join dapat hadiah tapi sponser buat x tahu jew buat penat aje join,,xmenang pown x apa kalau macam tue

kredit to : Mrs Y

Segmen Free Doodle Nametag #1 by Huda

Nisha | 01:00:00 | 2Comments |

 klik banner ok ? :)

nama Jonghyun_Key
 no doodle 3
url blog/website http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/
 id follower 120065083163970299


Freebies header Shinee

Nisha | 02:24:00 | 5Comments |

Okay, hari ni Nisha nak kasi freebies header ahli kumpulan Shinee. Kepada yang nak ambil, sila bagitahu dulu ok? Jangan lupe kreditkan Nisha :)
800x300

Onew
http://2.bp.blogspot.com/-Ch6rozf4YNw/UV_otO6e1PI/AAAAAAAABXM/WqJBtR-WGRM/s1600/onewheader.png

Minho
http://4.bp.blogspot.com/-wHoHDVKxQP8/UV_ouKpe9TI/AAAAAAAABXU/d7lKyBUXwOM/s1600/minhoheader.png

Key
http://4.bp.blogspot.com/-JvNoXlyHYqI/UV_owYB_2sI/AAAAAAAABXc/jSSF6TaTVl0/s1600/KibumHeader.png

JongHyun
http://2.bp.blogspot.com/-vvIB08eZFLM/UV_oxVgcnkI/AAAAAAAABXk/-W-DRyBYXkk/s1600/Jonghyunheader.png

Taemin
http://4.bp.blogspot.com/-xPGYC7InfaE/UV_oyTLq2wI/AAAAAAAABXs/cP6N-ijs0nw/s1600/taeminheader.png
-Nisha-

Present!

Nisha | 03:46:00 | 1Comments |
*Gambar di curi dari cik Google ><*
Assalammualaikum,

Hai guys! Pergh~ rase macam dah lama tak update blog >< Okay.. Now tengah blogging sambil Facebooking. *lol* Okay, tadi time tengah sibuk buat homework, Ayah Nisha masuk ke dalam bilik bawak satu bungkusan . Pelik jugak ~ hmm.. Nisha pun buka la .. Terkejut beruk Nisha kat situ .. Cer teke ape bende tu? >< hehehe..

*abaikan buku tu k? ><*

Ha... Cantik tak patung tu?? >< Hehehe rase macam budak-budak pulak.. Yelaa .. umur Nisha da 13 tahun pun masih ade orang bagi teddy bear >< hehehe.. Ok back to the story.. Nisha pun terus lari pergi kat ayah Nisha. Nisha tanya, "Dad ke yang beli kan ni?" Lepastu ayah Nisha jawab, "Bukan tapi Uncle Rizal" Nisha pun angguk lalu masuk ke bilik. Okay tu je.. Btw, terima kasih ye Uncle Rizal sebab belikan anak patung ni :)  kite suke sangat >< hehehe..

Hmm.. Okaylah.. Sampai di sini sahaja. Nisha nak minta diri dahulu. Assalammualaikum :)

-Nisha-
© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.