Senarai Pemenang Back To Holiday Giveaway

Nisha | 05:12:00 | 20Comments |
Assalammualaikum, okay .. Seperti yang di janjikan . Nisha akan umumkan pemenang2 Back To Holiday Giveaway pada malam ni ^^ Wish u luck , and tahniah! :D


Luhan and Baekhyun Photo (1x) - Me 


EXO ID CARD (10x) - Me

INI HANYA GAMBAR . SAYA HANYA EDIT. BUKAN "CARD" YANG SEBENAR.


Header (5x) - Nina


Topup RM5 (4x) - Syaza


Face Mask Shisheido & edit blog (2x) - Lyn


3x Lip Mask (1x) - Syazana


KAMI Banner Design - Design logo, banner (1x) - KAMI


Doodle (10 Pemenang) - A Secret Journey (PM saya , semua doodle ada dgn saya)

Cursor (3x) - Mojat
Gambar hiasan sahaja
25) http://ohhatikecilkuberbicara.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html
43) http://lovecontestandgiveaway.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha_2697.html
86) http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/12/back-to-holiday-giveaway-nisha.html

Colagen elmarino blanc (3x) - Misya

13) http://littledaies-port.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html
35) http://justcontestonly.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha_15.html
106) http://coolpixxxx.blogspot.com/2013/12/back-to-holiday-giveaway-nisha.html

Tudung Lycra (3x) - Dyanuraz
Gambar hiasan sahaja
66) http://sha-oh-sehun.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html
75) http://fatinamdzfr.blogspot.com/2013/12/back-to-holiday-giveaway.html
49) http://www.aienhermionie.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html

Tudung bawal Satin (1x) - Nazira
Gambar hiasan sahaja
57) http://farraanuar.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway.html

Header ( 4x) - Me

11) http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html
14) http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html
52) http://ifamustache.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-by-nisha.html
12) http://diarionlineaten.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html

Kpop Card (2x) - Asya
Gambar Hiasan sahaja
74) http://beautifully98.blogspot.com/2013/12/back-to-holiday-giveaway-nisha.html
23) http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/back-to-holiday-giveaway-nisha.html

Tahniah2! :D So, kepada pemenang . and boleh pergi berjumpa dengan sponser2 anda ya.
Ala2 Bertemu ramah lol di FB/FP XD
And again, Congrats! ;)

*Cara2 nk claim hadiah*
[Copy paste ayat bawah ni]

--------
Haii! ^^ saya pemenang dari back to holiday ga by nisha. Di sini saya nk tuntut  hadiah saya :))
Nama :
Link entry:
No entry:
No telefon : *bagi pemenang top up & barangan pos shj*
Alamat: *bagi pemenang barangan pos shj*
Hadiah yang di menangi:
--------
Bagi pemenang Exo id card
sila beri detail kt saya seperti nama, tarikh lahir dan member yg awk suka dalam group exo
--------
Bagi pemenang doodle
 PM SAYA dan  saya akan beri doodlenya ^_^
--------
Bagi pemenang header
 sila beri detail;
Link blog:
Tajuk blog:
Ayat yg nak di letakkan dlm header (caption) :
Saiz header:
2 kod warna:
Link doodle/gambar:
Header ada background/takda background:

Harap awk semua faham ^_^ kalau ada soalan, boleh tanya di bawah :))
Xoxo - Nisha

20 comments:

Arrien::@man!:: said...

Takde rezeki :'( huhu btw taniah semua pemenang :D

Iman L'Feera said...

Alhamdullilah . Menang Header :)

Iman L'Feera said...

Mmm . hey . nak tanya ni . macam mana nak calim hadiah ? I mean information yang kita kena bagi dia ?

Nabila Aziz said...

waaaaa. sonoknya ^^ thanks awak sebab inform. tapi nak claim ni macam mana?

Tengku Izzurudin said...

Alhamdulillah . Seronoknyaa bila menang. Terima kasih kepada penganjur dan para sponsor sekalian. Kalau takda yang sponsor, tentu tak meriah GA ni. BTW, tahniah kepada semua pemenang. :)

Akeyla Azmi said...

Alhamdulillah huhuhuhu :D

Fatina said...

Alhamdulillah terima kasih :)

HeNRieTTa JoSe said...

Byknye hadiah....tahniah buat semua pemennag....

farra anuar said...

Alhamdulillah , ada rezeki disini . Thanks dear beritahu . Hehe . peserta 57 :)

Eyma su said...

Tahniah pemenang ^^

aien hermionie said...

tahniah pada semua pemenang.. btw.. tq kepada penganjur dan pihak sponsor kerana memilih sy sebagai salah seorang pemenang..

Yumida Huda said...

makasih
tahniah buat pemenang lain

Misya (Aimi Syahirah) said...

Tahniah para pemenang.. Siapa yang menang kolagen Elmarino tu boleh PM saya di page saya untuk tuntut hadiah anda ya.

Nur Haziqah said...

alhamdulillah. menang banner. macam mana nak claim yer?

aien hermionie said...

salam.. aien nak jemput join giveayaw yang aien baru lancarkan semalam..
super cute mini calendar menanti anda!!
Mini Calendar Giveaway by aienhermionie.com

aien hermionie said...

hai.. selamat tahun baru.. jom join GA terbaru dari aien..
mine calendar yang cute menanti anda.. syarat pown tak banyak..
Mini Calendar Giveaway by aienhermionie.com

Hatin Athirah said...

uikkkk. menang? thanks. nak pergi claim hadiah jap *happy*

dearfasihah said...

Saya dah tuntut hadiah , tapi tiada maklum balas dri sponsor . akak dah bagitau sponsor kan ? saya menang KPOP CARD

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah!! mari cuba ini pla hadiah Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang~ http://www.opzzpinky.my/2014/01/1eq2mOe.html

Nurin said...

Akak saye baru tgk sape pemenang die . Saya tgk saya menang exo id card mcm mne ah nk claim ? Dekat mane .

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.