Facebook

FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER

Nisha | 05:20:00 | 7Comments |
klik banner ^_^

Komen dari Nisha :- 

  1. Kalau boleh, header awak tak payah letak effect berpusing . :)
  2. Di sidebar , awak jgn letak widget banyak sangat, nanti takut blog awak jadi berat :)
  3. Followers widget sila letak di bahagian atas sidebar . Senang orang nak follow ;)
  4. Kalau boleh, tak perlu guna SCM music player. widget tu lagi beratkan blog kita dan lambatkan blog kita untuk loading :)
  5. Awk, kalau boleh , shout box tu takpayah letak button . Maksud Nisha, awk buang button yg "Klick Untuk Shoutbox " Biarkan Shoutbox awak terpapar kat sidebar . So, orang boleh nampak awak punya shout box ;)
Itu sahaja komen dari Nisha . Harap awak berpuas hati. Nisha minta maaf kalau ada komen yang sakitkan hati awk ><

XoXo N!$H@

7 comments:

Risha Melon said...
This comment has been removed by the author.
semak sini^^ said...

thanks.terima kasih sudi join my first GA.ohh yaa thnks dengan comment tu^^ sangat membantu Risha as new blogger.semak senarai peserta dekat sni,kalau tak ada bgtau ye :)

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Assalamualaikum,

Salam singgah dari segmen ni

http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

awanflufy said...

dtg bw dr segmen.. slmt bersegmen n gudluck =)

http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

Ezelovesse7en said...

Good luck. by the way, jemput join segment GA

http://ezelovesse7en.blogspot.com/2013/10/3000-sle-supporters-giveaway.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni ye.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh nanti follow blog ayu sekali...hehehee...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.