The Longest Giveaway Ever by Ain

Nisha | 05:46:00 | 0Comments |
Klik banner ^^

kata2 semangat untuk ain

3Go! Go! Go! Ain boleh! :D hehehe.. Ain, nanti buat betul-betul time UPSR. Tinggal berapa hari ja lagi .. *seram kan? >.<* LOL Dulu akak pun amik UPSR Jugak ;) Time nak masuk dewan tu baca doa banyak-banyak. jangan terlampau nerves. Kalau nerves berlebihan, boleh hilang formula-formula yang cikgu ajar kat kita dulu. :) So, kalau adik rasa nerves, adik berzikir dan tenangkan hati.. tenangkan fikiran. Kalau akak, seminggu sebelum UPSR start, akak just baca formula :-) Goodluck okay ^^ Itu jea untuk adik Ain ;-)

XoXo N!$H@

No comments:

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.