Siapa nak sponser ??

Nisha | 05:08:00 | 0Comments |
Assalammualaikum!! ^_^

Ngeee, Rindunya nak update blog. (Padahal haritu dah update LOL) Okey, Sekarang ni Nisha boring sangat-sangat. Mood raya tak berapa nak jadi tahun ni . huhuhu T^T .. Korang semua balik kampung kat  mana? Nisha mungkin balik Johor ataupun Sg. Buloh . Tapi, kalau boleh nak balik Penang :-) Okey, back to the topic.. Siapa sini yang nak sponser??

Nisha Sponser apa? Meh sini :-

Nisha boleh sponser Header , Review blog , promote banner ( banner akan diletakkan di sidebar) , bloglist selama sebulan , edit blog (tak kesah blogskin or blog biasa tapi edit cara biasa, boleh cek di FB) 

Haa amacam? Sorrylah tak dapat nk sponser barangan pos. Insyaallah nanti Nisha akan sponser barangan pos :-) Kepada yang berminat, boleh ask Nisha di FB , Twitter , askfm .

Syarat dari Nisha senang je, iaitu Follow blog HBJ dan follow twitter . that's only :-) berminat ? PM di FB okey? :-)

XoXo N!$H@

No comments:

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.