Facebook

Jom kumpul pahala ;)

Nisha | 02:48:00 | 0Comments |

Assalammualaikum,
Hai-hai! ^^ Korang, Nisha nak minta tolong boleh? :) Ni khas untuk blogger yang tngah boring, Baik hati, ikhlas and ada FB ;) Actually, Nisha ada masuk satu pertandingan dlm FB . :-)   jom tengok! Senang je ;) 

1) Like fanpage ni --> Aneedas Beauty Shop
2) Like gambar ni --> Here 
3) Siap!

Siapa yang dah tolong like, first sekali thank you sangat-sangat :)) Koranglah blogger yang paling comel, hensem, cantik, superb! LOL >.<
Psst! Nisha tak paksa, kalau korang betul2 nk tolong Nisha, tolonglah . Mana tahu kalau-kalau jasa korang tu di balas balik :-) Baik di balas baik, jahat di balas jahat . ;-) 

XoXo N!$H@

No comments:

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.