Facebook

Happy Birthday to me!

Nisha | 00:44:00 | 2Comments |

Assalammualaikum,
Yeay!! Pada hari ni iaitu 5 Ogos adalah hari lahir Nisha. Sobb, cepatnya masa berlalu... :') Nisha nak ucapkan terima kasih kepada Mom and dad .. My teacher.. my friends . kawan-kawan kat blogger ni yg comel2 belaka :)


hahaha. walaupun hadiah tak berapa banyak yang Nisha dapat, Nisha tetap bersyukur kerana hari ni Nisha masih dpt bernafas :)

Wahh .. Seriously happy hari ni :) Lebih happy bila birthday kita ni dalam bulan puasa ^_^ Lagi Superb! LOL >.<  Tengok tu, Taemin pun happy . siap bawak cake lagi hehehe ^_^

hehehe.. nak tawu tak Birthday wish Kite ? Jom tengok!! :3

  • Jadi anak yang Solehah
  • Berjaya di dunia dan di akhirat
  • Pergi ke Mekah
  • Ubah perangai negatif ke positif
  • Go to Korea
  • Kpop konsert!
  • Kpop Album! 
  • Dapat ramai kawan yang baik
hehehe .. tu je kot :3 kalau ada lagi Nisha tambah LOL >.< Lagi sekali,

hahaha.. mcm tak betul pulak XD
So, tugas untuk hari ni ..
hehehe .. okeylaa.. bye-bye! Assalammualaikum, :D
XoXo N!$H@
Psst!
*Adakah di atas ni adalah aku ? -_-*

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthday dear, semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan di dunia dan juga akhirat...

Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin! *_^

Amira Yasmin said...

Selamat Hari Lahir! :)

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.