Segmen Mencari Bloglist Mieya Atiera

Nisha | 04:11:00 | 4Comments |


kali ini Mieya nak anjurkan segmen pencarian bloglist bagi menggantikan bloglist yang lama.
Tujuan utama Mieya mewujudkan bloglist baru ini sebagai peluang kepada blogger lain untuk berkenal-kenalan, mengeratkan ikatan silaturrahim, meningkatkan kadar trafik blog, dan memudahkan urusan Mieya untuk berblogwalking serta membalas komen di blog kalian.

Untuk pengetahuan, bloglist ini akan kekal dari bulan Julai sehingga lah ke bulan Disember 2013. Tempoh sepanjang lima bulan lebih. Lama tu!


Antara syarat-syarat penyertaan :
1. Anda mestilah merupakan Follower blog Mieya.
2. Buat satu entri bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Mieya Atiera"
3. Copy coding yang disediakan di bawah.
4. Klik iklan di blog Mieya sebagai dana tambahan nak buat giveaway nanti. (tiada paksaan)
5. Dah siap? Hantar link url korang di ruangan komen entri ini.

Jadi, meh lah join bloglist di blog Mieya. Tak rugi pon sebab Mieya akan pilih :

  • 10 blogger bertuah untuk menerima topup RM5. (pemilihan dibuat menggunakan khidmat random.org)

Tamat Penyertaan pada : 31 July 2013 (Jam 12 A.M.)
XoXo N!$H@

4 comments:

Nur Atira said...

http://itsmetira.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html

ni sy join . mieya suruh copy coding ,tapi tade pon coding nya . so , buat entry sendri je nih .

Mieya Atiera said...

Terima kasih sudi join segmen Mieya. Btw, Mieya dah list kan senarai peserta. Bloglist akan diupdate selepas tamat segmen :)

Deqla Manjew said...

singgah dari segmen yg sama..
dah lama follow sini.. ;)
jemput singgah :

http://norumara.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera_26.html

Nadya Dyana said...

dari segmen yang sama hehe
http://storystorynadya.blogspot.com/2013/07/segmen-pencarian-bloglist-mieya-atiera.html

jemput singgah :)

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.