Facebook

HBJ telah dikemaskini

Nisha | 07:00:00 | 2Comments |
Assalammualaikum,
Hai korang ^^ Wuu.. Dah lama tak tulis2 kat dalam blog ni.. Al Maklumlah sibuk dengan berpuasa , eh? Berpuasa pun takda masa ke? *LOL* Okay, Sekarang blog HBJ sudah pun di kemas kini . Header, Banner, cursor, lagu sudah pun ditukar. Oh yea, ada tambah divider ^_^ 
Okay, teringat pulak ada seorang manusia yang letak nama samarannya sebagai Unknow . Dia ada kata sesuatu kt cbox blog ni :) 
Yeke tak nampak? Hurmm.. bila tengok byk kali.. ada betulya jugak . So, Nisha dah pun tukar warna font blog ni. Yupp, warna hitam cair sikit. Thanks ye kpd abg/kakak/adik yg telah memberi komen psl blog ni di cbox tu. Huhuhu.. Berguna jugak komen tu :3 Ermm, anyway, kalau korang nak komen apa2 psl blog ni (tak kesah negatif or positif) Boleh komen kat bawah ni . Yelaa.. Mana tawu Snow kat blog ni terlampau besar sampaikan halang korang nak baca entry ni . xD hehehe.. Okeylah, sampai di sini sahaja. Assalammualaikum ^_^ XoXo N!$H@ 

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

adik kalau boleh besarkan sikit lagi font tu... sekadar pendapat...

Nisha said...

Okay kak . Thanks sbb beri pendapat =)

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.