Hampeh! Memang susah!

Nisha | 02:50:00 | 1Comments |

Assalammualaikum semua!! ^_^ Ngee .. dah lama tak update .. huhuhu.. Okay, tadi Form 1 and form 2 ada peperiksaan . Math and sains.

Math

Math ada 30 soalan . Alhamdullilah dapat jawab. tapi banyak yang ditinggalkan + Hantam . Why? Because :

  • 45 minit je!
  • soalan dari year 3 --> form 5
Hah! Nampak tu.. Ada soalan form 5! Form 4! Form3! Serius! Memang susah! Tapi. alhamdullilah. dapat jawab .. tu pun sikit T^T huhuhu.. Tapi, yang ni just test biasa. yang REAL akan diadakan pada tahun depan.

Sains

Okey, Sains pulak. Soalan Sains boleh tahan .
Alhamdullilah bahagian B semua dpt jawab. walaupun ada soalan yang tak berapa nk fhm. Macam, debunga.. Pembiakan bunga raya la itu laa ini laa. Kelas pertama kelas keduaa. tuas laa .. Seriously memang memeningkan! Aduhaii.. paling menyusahkan, yang kena buat huraian psl bhn2 yg boleh digunakan ahli arkeologi berdasarkan gambar... rasanya tak belajar lagi topik tu =_=

Fuhh!Berpeluh jugak dahi time kt dewan tadi. Bila dipikirkan memang menyeramkan. --'' By the way, doakan Nisha dapat keputusan cemerlang okey? Amin! :-)

p/s: Korang boring? Baik hati? Klik sini >SINI< [ ini bukan link iklan. tapi link blog :-) ]

Yang benar,
XoXo N!$H@

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.